Juventud de Puçol
 
Regidoria de Joventut

Al llarg de tot l'any, el departament de joventut de l'Ajuntament de Puçol organitza una sèrie d'activitats de tota classe, unes dirigides a escolars i altres als jóvens del municipi en general.

En la Regidoria de Joventut volem comptar amb tu i que tu comptes amb nosaltres. La teua opinió ens interessa molt. Vine i dis-nos què t'agradaria que es fera per als jóvens en el teu poble i nosaltres farem tot el que es puga per a posar-ho en marxa.

Ara tens a la teua disposició una pàgina web per a fer arribar les teues inquietuds i per a informar-te dels temes que més t'interessen.

joventut web 1

CONTACTE: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i al telèfon 650 858 151

Les activitats que solen programar-se habitualmente són les següents:

Dia de la pau:
Una activitat dirigida a escolars de sext de primària, a favor de la pau i en contra de la violència. Els alumnes teniu una participació absoluta al redactar els missatges a favor de la pau i en contra de tota forma de violència.

Campanya d'educació vial:
Un projecte, subvencionat per la Conselleria d'Educació, destinat que els alumnes de quint i sext de primària vos familiaritzeu amb els senyals i les normes que regixen el trànsit, ja que és important començar per la prevenció per a formar ciutadans cívics. Després d'una xicoteta classe, tindreu la possibilitat de posar en pràctica els vostres coneixements en un circuit amb patinetes.

Exposición 0'7 %:
Una mostra a través dels diferents projectes de cooperació internacional en què participa l'Ajuntament de Puçol. Una exposició oberta a tots els escolars perquè, després d'observar els diferents panells, realitzeu dinàmiques de grup que vos permeten entendre millor els conceptes de solidaritat i diferència entre el món del benestar i el món subdesenrotllat.
 
 

activitats_09

 

Diversia:
Jornades solidàries de multiculturalitat, amb tallers de jocs del món en els centres escolars, en els que participa AMICS. D'altra banda, s'impartixen tallers de capoeira en els centres escolars Lluís Vives, Bisbe Hervás, Verge al Peu de la Cruz, Jaume I i en l'Institut de Puçol. En la Milotxa es realitza un taller de balls i contes.

Exhibició de la Guàrdia Civil:
Amb este acte, busquem acostar-vos la labor que realitzen estos professionals, la dedicació de la qual consistix a garantir la protecció i defensa del nostre benestar social i mediambiental. A més s'impartixen tallers sobre temes socials que poden resultar d'interés, tals com drogodependències, violència de gènere etc.

Fira de l'Estudiant:
Es realitza en l'Espai Social La Barraca. Pretén oferir-vos una ajuda per a elegir els vostres itineraris formatius, tant sobre estudis de cicles, com de batxillerat o carreres universitàries.

Taller de llengua de signes
Tercera edició per a aquells que voleu arredonir la vostra formació amb ferramentes que afavorisquen les vostres aptituds per a desenrotllar les seues professions.

Taller de funky :
Oci actiu i foment de l'esport d'una forma lúdica i atractiva per a tots vosaltres.

 

activitats_09-b

 

Concurs DJ's:
Dirigit a tots els que vullgueu demostrar les vostres habilitats com a disc-jockeys.

Curs de mediador intercultural:
Tercera edició d'este programa, per a tu que t'agrada treballar amb altres jóvens i xiquets, amb l'objectiu de proporcionar-te ferramentes per a desenrotllar millor el teu treball i construir al mateix temps una societat més justa i pacífica.

Concurs de fotos i contes a través del telèfon mòbil:
Segur que tens molt que comptar, però el repte està a fer-ho breument. Es tracta d'un concurs de missatges via sms amb el que ens sorprendràs. Però a més de llegir-te, volem vore't, a tu i els teus amics, els teus col·legues i el que vullgues compartir. Premiem les fotos més curioses.

Concert jove solidari:
En coordinació amb l'Associació Ampli i l'associació Asom d'ajuda al poble Sahrauí. És una marató de rock a càrrec de grups locals. Una oportunitat perquè nostres grups es donen a conéixer al mateix temps que se presta ajuda als més desfavorits.

Programa drogodependències:
Un dels projectes més amplis i que més gent involucren. El programa de drogodependències inclou l'elaboració de campanyes publicitàries sobre prevenció en la Televisió Municipal de Puçol, tallers sobre el tema destinats a vosaltres i als vostres pares i una exposició sobre les campanyes que s'han realitzat.

Cicle d'afectivitat i sexualitat:
Tallers per a la vostra formació en sexualitat, prevenció de malalties de transmissió sexual, planificació familiar. Prenent com a eix central la celebració del Dia Internacional del Sida, es generen tota una sèrie d'activitats de formació i d'actes solidaris amb els afectats.

Plens infantils:
Coincidint amb el Dia de la Constitució, s'organitzen plens amb els diferents centres de primària perquè experimenteu per un dia la representació del poble, exercint com a alcaldes i regidors, i delibereu sobre les necessitats de la societat en què viviu.

Cavalcada de Reis:
Col·laborem amb l'Agrupació de Penyes en l'organització dels Patges Reials i de la Cavalcada.

Programa de foment de voluntariat:
Impuls i foment del programa del voluntariat i de cooperació internacional.

 

activitats_09-c

Altres