Preguntes més freqüents dels jovens
Les preguntes més freqüents que ens fan els jóvens

Què he de fer per a disposar de tendes de campanya?
Has d'acudir a l'ajuntament, omplir i entregar per registre la sol·licitud, fent constar el nombre de tendes que necessites i les dates. A més, és interessant que passes a parlar amb el Departament de Joventut per a assegurar-te que estan disponibles en les dates que desitges. A partir d'aleshores, hauràs de seguir les instruccions que et donen.

Quant costa llogar les tendes?
Este servei només costa 30 € per setmana i tenda en concepte de fiança, que et serà tornada quan dugues de nou les tendes... en perfecte estat, clar.

Què puc trobar al Centre d'Informació Juvenil?
Possibilitat d'informar-te sobre tots aquells temes que t'interessen: formació, cursos, tallers, sexualitat, viatges, concerts, concursos i molt més. També tens a la teua disposició un ordinador amb connexió a Internet perquè pugues realitzar la teua pròpia cerca. A més, disposes d'atenció personalitzada per si necessites ajuda, orientació o simplement parlar.

A qui em dirigisc per a organitzar una activitat juvenil a Puçol?
Al Departament de Joventut contem amb tu per a organitzar la programació d'activitats destinades a joventut. Per això, no et talles i vine a vore'ns (o escriu-nos) i proposa tot allò que se t'ocórrega: activitats, tallers, temes, concerts... No dubtes que farem el possible per a dur-lo a terme.

Què he de fer si vull muntar una associació?
Al Departament de Joventut podem assessorar-te dels tràmits necessaris per a muntar una associació, et proporcionem models de la documentació necessària i t'orientem al respecte. Només has de passar pel departament o pel Centre d'Informació Juvenil (ubicat a la Casa de Cultura) i parlar amb nosaltres. També pots consultar-nos via e-mail:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.Enllaços d'interés

http://www.ivaj.es/
En
este enllaç de l'Institut Valencià de la Joventut, podràs trobar un muntó d'informacions interessants per a tu referents a temes com a associacionisme, turisme jovençà, formació d'animadors, activitats de turisme actiu, ocupació, vivenda i més...

http://www.edu.gva.es/
Este
enllaç de la Conselleria d'Educació et proporciona tota la informació relativa als diferents estudis que pots realitzar, així com informació relativa  a beques, universitat, proves d'accés, Junta Qualificadora de Coneiximents de Valencià.

Telèfon del menor: 900 100 033.

Telèfon de la sexualitat jove: 902 25 20 20

Unitat de conductes addictives de Sagunt: 96 266 01 56.

Altres