Esports - Gestions

Esports - Gestions

Instal·lacions esportives municipals

Què significa fer-se soci del Poliesportiu Municipal?
Suposa utilitzar totes les instal·lacions esportives (Piscina, Palau d’esports i Poliesportiu) amb avantatges a l’hora de realitzar reserves anticipadament i amb descomptes significatius.

Com puc fer-me soci del Poliesportiu Municipal?
Per a fer-te soci necessites venir a les oficines del Poliesportiu, omplir el full d’inscripció i dur un número de compte on es realitzarà el cobrament de la quota anual de soci.

Cal ser veí de Puçol per a ser soci?
No. Pots fer-te soci tant si estàs empadronat a Puçol com si no.

Quins dies estan tancades les instal·lacions esportives?
El Poliesportiu i el Palau d’esports tenen el mateix horari, i els dies que no estan oberts al públic són dilluns de matí i diumenges de vesprada. La Piscina no està oberta al públic els diumenges.

Quines activitats poden realitzar-se al Poliesportiu?
Al Palau d’esports s’hi pot practicar futbol-sala, bàsquet, handbol, voleibol, esquaix, gimnàs amb diversos aparells, pilates, ioga, manteniment físic, aeròbic, pre-esport (xiquets de 3 a 6 anys), triatló, atletisme i gimnàstica rítmica.
Al Poliesportiu hi ha instal·lacions de tenis, frontenis, galotxa i futbol, a més de la pista homologada d’atletisme i dos pistes poliesportives aptes per a practicar bàsquet, handbol i futbol-sala.
A la Piscina, cursets de natació per a totes les edats, aquaeròbic i bany lliure.

Quines competicions hi puc veure habitualment?
Dissabtes de vesprada: competeixen els clubs d’handbol i futbol-sala en la categoria sènior.
Diumenges de matí, el club de bàsquet.
Dissabtes de matí: alumnes de les Escoles Esportives Municipals (edats entre 8 i 17 anys).
Les competicions es realitzen tant a les pistes poliesportives com al Palau d’esports.

Quines diferències hi ha entre les Escoles Esportives Municipals i els Clubs Esportius Municipals?
Les Escoles Esportives Municipals són gestionades i oferides per l’Ajuntament de Puçol, i realitzen els seus cursos durant tres trimestres a l’any, entre octubre i juny.
Els Clubs Esportius Municipals gestionen els seus entreteniments i inscripcions per a posteriorment competir de forma federada en les seues diverses modalitats.

Hi ha relació entre les escoles i els clubs?
Habitualment, les escoles solen ser el “planter” dels clubs: serveixen per a formar a jugadors que en la seua edat adulta podran competir en els diversos esports federats. Els entrenadors dels alumnes de les Escoles Esportives Municipals solen ser jugadors dels diferents clubs.

Altres