Quatre nous policies locals patrullen els carrers des del 17 de maig

Quatre nous policies locals patrullen els carrers des del 17 de maig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un acte senzill en l'Ajuntament de Puçol va servir, el matí del dijous 17 de maig, perquè prengueren possessió els quatre nous membres de la Policia Local. Amb estes incorporacions es dóna resposta a les insistents peticions de col·legis i veïns perquè el cos estiga més present en les activitats quotidianes de la  població.Amb la incorporació de Sergio Antolinos, Miguel Ángel Blasco, Natalia Asunción Delgado i Andrés Torres es complix el pla de modernització i millora de la Policia Local, que el passat mes d'abril va incloure la presentació d'un nou vehicle tot terreny adaptat per a treballar en situacions extremes, com atenció a vehicles en cas d'inundació.

Va ser el regidor de Personal, Ximo Galcerá, l'encarregat de donar-los la benvinguda i agrair-los que hagueren triat Puçol com a lloc de treball.


En la mateixa línia es va expressar l'alcalde, Juan Manuel Busto, qui va recordar que una major presència policial en els carrers, les urbanitzacions, les platges i a l'entrada dels col·legis, per a vigilar el trànsit i la seguretat dels veïns, ''és una petició que hem rebut contínuament,  per això estes millores donem resposta a les sol·licituds, a pesar que la seguretat ciutadana no és competència de l'ajuntament''.

No és competència local, sinó estatal, però la falta d'efectius de la Guàrdia Civil ha obligat que siga la Policia Local qui afronte esta matèria des de fa ja molts anys. Per a l'intendent cap, Vicente Giménez, estes incorporacions eren necessàries perquè permetran completar una planificació de servicis molt més centrada a atendre el veí a qualsevol hora: ''a partir de hui tindrem cinc efectius al matí, cinc a la vesprada i tres a la nit, tots els dies de la setmana. A més, les dependències comptaran amb personal de dilluns a divendres durant matí i vesprada, per la qual cosa el ciutadà sempre obtindrà resposta directa a qualsevol sol·licitud''.

Renovació policial

El procés de renovació de la policia va ser el principal objectiu que va mamprendre el nou regidor responsable del tema, Juan Claramunt, quan va prendre possessió del càrrec el passat any. Des d'aquell moment, el parc mòbil s'ha reforçat amb dos motocicletes, dos cotxes i un tot terreny, mentres que s'han creat noves places per a cobrir les noves necessitats de Puçol: ''confiem que el nostre poble té un futur segur, però també confiem que este augment de la policia servisca per a garantir eixe futur, d'ací que

29 Maig 2007
FaceBook  Twitter  

Altres