La nova central de policia suposarà una inversió de 600.000 euros

La nova central de policia suposarà una inversió de 600.000 euros

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L'Ajuntament de Puçol ha anunciat l'adjudicació de les obres de la nova central de Policia Local la inversió de la qual supera els 600.000 euros. La nova construcció, de 960 metres quadrats distribuïts en dos plantes, acollirà també el nou arxiu municipal en el primer pis de l'edifici.

En la primera planta també hi haurà una àrea d'atenció al públic, oficines, dependències de la policia, parc de vehicles, menjador i els despatxos dels inspectors. En la segona planta, l'ajuntament instal·larà un aula de formació destinada a cursos de seguretat vial per als col·legis de la localitat i totes aquelles persones majors que ho desitgen. També en este segon nivell estarà la sala de juntes, el despatx del regidor i el del cap de policia, així com gimnasos, vestidors i l'armer.

El consistori té intenció de situar en una parcel·la de 1.500 m2, annexa a la nova central de policia, el depòsit municipal de vehicles destinat a cotxes retirats per la grua, cotxes abandonats, així com el parc mòbil de la policia. Açò serà possible una vegada acaben les obres d'urbanització del sector 6.

El regidor de Policia, José Olmos, ha destacat que ''estes noves instal·lacions pretenen millorar l'atenció al ciutadà per part de la Policia Local de Puçol i satisfer la demanda d'una policia cada vegada més competitiva i preparada davant de qualsevol eventualitat''.

Així mateix, ha ressaltat la importància que per a l'Ajuntament té ''el poder comptar amb un aula de formació destinada als nostres escolars i a totes aquelles persones majors que ho desitgen'', ja que considera que ''açò ajudarà en la mesura que siga possible que els xiquets entenguen des del col·legi el que significa una conducció responsable i els perills que comporta el ser vianant''.

Informa: Hortanoticias.com

11 Setembre 2007
FaceBook  Twitter  

Altres