Dos noves motos donaran major mobilitat a la Policia Local de Puçol

Dos noves motos donaran major mobilitat a la Policia Local de Puçol

Des de l'1 de maig, la Policia Local de Puçol compta amb dos motos noves destinades a patrullar distintes zones de les urbanitzacions, la platja i el nucli urbà, per a regular el trànsit, a més d'atendre les necessitats puntuals a requeriment dels veïns. Amb esta mesura es pretén, sobretot, atendre les sol·licituds dels ciutadans, que reclamen una major presència policial.

La utilització de patrulles amb moto permet una major mobilitat, tant per a desplaçar-se entre les tres zones urbanitzades del terme municipal de Puçol (la platja, el nucli urbà i les urbanitzacions), com per a aconseguir una presència més eficaç per a controlar el trànsit.

''És evident que quan hi ha accidents o es produïxen embossos els cotxes patrulla tenen problemes per a accedir a la zona del conflicte'' -explica Vicente Giménez, intendent cap de la Policia Local-. ''Amb la incorporació d'estes dos noves motos, de gran cilindrada, s'aconseguix que els agents arriben molt abans per a ocupar-se de regular el trànsit o atendre qualsevol sol·licitud dels veïns''.

Les noves patrulles, que funcionaran en dos torns de dilluns a divendres, tindran una presència en els carrers de la població de tretze hores diàries, des de les 8 fins a les 21 hores, això unit a la presència permanent de dos patrulles amb cotxe servirà per a donar un millor servei al ciutadà. A més, els quatre agents que s'ocupen d'este servei s'han presentat voluntàriament, el que, segons l'intendent cap, ''fa que se senten més implicats en el seu treball, ja que ho han triat ells mateixos''.


Una implicació amb què també es mostra molt satisfet l'alcalde, Juan Manuel Busto, qui manifesta la intenció de l'actual equip de govern de ''continuar potenciant els servicis públics i, en el cas de la Policia Local, era imprescindible millorar el parc de vehicles, perquè, encara que tots tenen la ITV passada, alguns eren molt vells i no són adequats per a les necessitats actuals de la població''.

Esta incorporació de motos vindrà acompanyada en breu temps amb l'adquisició de nous cotxes per a patrullar, pel que la Policia Local aconseguirà ''nivells de rapidesa i eficàcia encara més alts en temes de trànsit, assistència al veí i seguretat ciutadana'', una pujada qualitativa que és molt més meritòria si tenim en compte que en els últims anys Puçol està considerat com un dels pobles de la Comunitat Valenciana amb major índex de seguretat ciutadana, segons les dades publicades per la Delegació del Govern.

Tot això comporta una major inversió econòmica destinada a la Policia Local dins del pressupost municipal, una cosa que subratlla Juan Enrique Claramunt, el regidor responsable del tema: ''en el pressupost d'enguany hem augmentat un 28% respecte a l'any passat la partida destinada a la policia, però amb la mobilitat que proporcionen els nous vehicles millorarem també altres serveis, com el control de residus, abocaments, obres que no tenen la documentació pertinent o qüestions mediambientals''.

08 Maig 2006
FaceBook  Twitter  

Altres