Nous vehicles de la Policia Local: potents i respectuosos amb el medi ambient

Els vehicles de la Policia Local són probablement els que més desgast tenen: alguns arriben a estar en marxa les 24 hores durant els 365 dies de l'any. Per això, des de fa anys la fórmula per a substituir-los és un rènting: cada tres anys es canvien per uns nous per a poder donar un bon servei. El passat 3 de febrer es van presentar els tres nous vehicles, en esta ocasió del model Hyundai Tucson i amb algunes millores per al seu ús a Puçol.

«Tindre un desfibril·lador mòbil al carrer, en la patrulla de policia, és una de les novetats que hem introduït enguany», apunta la regidora Ángela Santamaría. «A més, hem apostat per vehicles potents, per a desenvolupar la seua labor, però respectuosos amb el medi ambient».

El gran avantatge del rènting és que els cotxes tenen un manteniment continuat i al complir els tres anys són substituïts per altres nous, d'ací ve que des de fa anys siga la fórmula utilitzada per l'Ajuntament de Puçol per al parc de vehicles de la Policia Local.

A més, en els cotxes posats en circulació el 3 de febrer, s'han afegit uns lluminosos informatius, tant per als vianants com per a altres vehicles, amb missatges breus i directes.

El model triat en esta ocasió és Hyundai Tucson: més gran que els anteriors, amb motor potent, però híbrid, per la qual cosa compagina potència i compromís mediambiental… al que s'uneix la presència del desfibril·lador en el cotxe patrulla.

Informa: Sabín |Fotos: Sergio Maestro

fotos face049-nuevos-coches-policia-3

 

 

08 Febrer 2021
FaceBook  Twitter  

Altres