Homenatges de Protecció Civil Puçol per a celebrar el seu 8é aniversari

El passat diumenge 3 de juny, els voluntaris de Protecció Civil Puçol van commemorar el 8é aniversari de l'agrupació en les seues dependències municipals. La data se celebra a mig camí entre dues dates clau: l'aprovació en sessió plenària (26/4/2010) i la posterior publicació en el Butlletí Oficial de la Província (30/06/2010). Per este motiu, des de la Prefectura de Protecció Civil es va proposar una jornada d'acolliment en la qual agrair als voluntaris i a les figures clau de l'agrupació el seu treball i acompliment per al bon fer d'esta.

En l'acte van ser homenatjats tots els voluntaris i voluntàries, des dels membres fundadors en actiu fins a les últimes incorporacions. Lamentablement, i com en tota acció voluntària, compaginar les obligacions laborals i familiars resulta complicat, i va quedar pendent el lliurament a diversos voluntaris que no van poder assistir.

A més dels membres de l'agrupació es va voler tindre un detall especial amb diverses persones o organismes. Un d'ells va ser el Departament de Comunicació de l'Ajuntament de Puçol, culpable de publicar aquestes i tantes altres notícies que ens faciliten la difusió a través de xarxes socials i mòbils de qualsevol notícia o avís rellevant.

Un altre d'ells va ser l’equip de Policia Local de Puçol, tant individualment a l'intendent per la seua labor gestora dins de la nostra estructura com col·lectivament a la resta d'inspectors, oficials i agents que treballen mà a mà amb nosaltres en els serveis, donant una resposta extraordinària a qualsevol necessitat que ens sorgisca.

També es va tindre en compte la labor de Miguel Ángel Romero, tècnic de l'ajuntament que ens facilita l'administració, un treball a l'ombra que fins i tot els mateixos voluntaris desconeixen i que ens facilita molt a la prefectura la realització de les nostres obligacions.

Així mateix, en representació de l'Ajuntament de Puçol, es va tindre un gest amb Juan Miguel Bayarri i Dolores Sánchez, regidor de Protecció Civil i alcaldessa del municipi respectivament, i que són els qui en últim terme es responsabilitzen de la direcció de l'agrupació.

Es va tractar d'un acte senzill presidit per la prefectura actual de l'agrupació, en mans de Rubén Hernandis Teruel i Iván Bermúdez Galaviz, en el qual es van entregar uns diplomes de record a tots els assistents homenatjats.

Finalment, una xicoteta àgape va servir d'acompanyament i tertúlia entre el públic present, en convidar a l'acte a familiars i amics; que són, en essència, els qui suporten les anades i vingudes dels voluntaris als serveis, emergències i preventius.

En l'acte, Juan Miguel Bayarri va insistir en la tasca duta a terme pel col·lectiu i que forma part essencial de molts serveis, atorgant major seguretat i tranquil·litat als actes organitzats en el nostre municipi. A més, va fer un repàs de les inversions de l'any passat en equipament i transport amb l'adquisició de la carpa i d'un vehicle concorde a les necessitats del servei.

D'altra banda, l'intendent de Policia Local, Vicente Giménez, va destacar la tasca conjunta en els serveis, donant-se mútuament suport tots dos cossos amb esta finalitat, estar per i per al ciutadà del carrer. Va destacar així mateix la necessitat de continuar apostant fort per este grup de persones que altruistament donen el seu temps per la ciutadania i dotar a l'agrupació dels mitjans materials necessaris per a dur a terme un servei professional i segur.

I com ben va recalcar, «ningú és profeta en la seua terra» i, encara que en els últims anys hem sigut reconeguts en molts col·lectius (i bon compte podem donar d'estos actes discrets però que recordaran els implicats), continua sent bastant desconegut el treball realitzat pels voluntaris, que malgrat les hores invertides en formació i servei continua sent un servei prestat de forma altruista i sense cap remuneració. Però sí tindrem a bé reconéixer les felicitacions i agraïments que ens arriben de poblacions properes amb les quals col·laborem habitualment.

En qualsevol cas, des de la Prefectura de Protecció Civil de Puçol, volem aprofitar per a enviar una salutació i nostra més distingida consideració a tots els que en algun moment d'estos 8 anys han format part de l'agrupació, han prestat els seus serveis en esta o han aportat elements de valor al quefer diari, bé de forma material o tan sols amb el disponible en eixe moment.

Seguim avant. #SomPoble #SomPuçol #SomProteccióCivil.

Informa: Rubén Hernandis | Fotos: Protecció Civil Puçol

426-homenajes-proteccion-civil-1

15 Juny 2018
FaceBook  Twitter  

Altres