Aprén a cuidar del teu gos com ell cuida de tu en la xarrada del dijous 7 de juny

Com he de tractar el meu gos? Quins passos s'han de seguir a l'hora de conviure amb un i quines obligacions em corresponen? Si alguna vegada t'han assaltat este tipus de dubtes sobre el teu animal de companyia, eixa i moltes altres qüestions es tractaran en la xarrada del dijous 7 de juny, a les 19 hores, en l'Espai Jove, on especialistes de la Policia Local de Puçol exploraran les diferents problemàtiques i oferiran exemples pràctics amb un ca.

Els temes principals en els quals s'aprofundirà durant la xarrada són els principis bàsics de manteniment i, en general, «el comportament que ha de tindre un gos en societat», indica Ángel Ibáñez, guia caní de la Comunitat Valenciana acreditat per l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE).

Al costat d'Amparo Guillot, que, com ell, és policia, es formarà als veïns «sobre els passos que han de seguir a l'hora de cuidar d'un d'estos animals, així com les obligacions que els corresponen —en relació al xip, el registre…—, corretges, etc.», detalla Ángel.

«Volem que ens vegen d'una altra forma, perquè sembla que les forces de seguretat ens dediquem únicament a denunciar i no és així. La gran quantitat de gossos és un problema que existix en Puçol; la nostra intenció és explicar les problemàtiques als veïns perquè siguen conscients d'elles i les opcions amb les quals compten».

La xarrada, gratuïta i oberta a totes les persones interessades, tindrà en consideració «com tractar-los i el respecte mutu. No és el mateix tractar amb gossos que amb persones», assenyala el guia caní. «Més endavant farem un altre col·loqui específic sobre gossos potencialment perillosos».

Així mateix, es farà una demostració pràctica. Si vius amb un d'estos amics de quatre potes sota el mateix sostre i et preocupa el seu benestar, no et pots perdre aquesta reunió!

Informa: Nicolás D’Opazo i Sabín Cartell: Ares Escorial | Fotos: Sabín

351-charla-perros-3

04 Juny 2018
FaceBook  Twitter  

Altres