Protecció Civil complix 8 anys aquest 2018

Protecció Civil de Puçol ha complit 8 anys. 2017 ha sigut un any dur, en què s’ha hagut d’atendre incidències a esdeveniments i festes, i s’han notificat incendis a les muntanyes del municipi. Tot i que només queda un xicotet remanent del grup original, el voluntariat està tan viu com les vides dels seus membres aquest 2018.

2018 és l'any en què la nostra agrupació complix 8 anys. Recorde ara aquell moment en què va començar a sonar «Protecció Civil» a les reunions d'un grup de joves del municipi amb bones intencions.

D'aquell grup, tan sols queda un xicotet remanent. El voluntariat està viu, tant com les nostres vides.

El compromís d'un grup de joves va desencadenar l'interés d'altres veïns i veïnes, ja no sols del nostre municipi, sinó de pobles del voltant. Voluntaris que es dediquen al nostre poble, a les nostres festes i a les nostres emergències.

Aquest 2017 ha estat un any dur: hem hagut d'atendre greus incidències als bous al carrer, hem notificat incendis a les nostres muntanyes i hem actuat davant d'almenys dos accidents de trànsit de caràcter lleu. Hem donat avis als companys de Policia Local de nombroses incidències a esdeveniments i festes, qui han treballat amb diligència amb nosaltres per donar un gran servei.

Vull destacar i agrair públicament la gran sintonia de treball entre Policia Local i Protecció Civil, des d'agents fins intendència. Aquesta és producte del bon fer, coordinació continua i ajuda mútua en qualsevol esdeveniment local.

També vull agrair l'esforç de l'Ajuntament en la dotació de material dels últims mesos: amb la carpa, farmaciola i el futur vehicle anem a millorar, i molt, el nostre servici; i estem segurs que farà més atractiu el nostre voluntariat.

Una molt cordial salutació i feliç 2018. De tot cor.

En nom dels companys i companyes de Protecció Civil Puçol.

Informa: Rubén Hernandis | Cartell: Protecció Civil Puçol | Fotos: Sabín i Marcus Hofferer

018-actividades-proteccion-civil-1

03 Gener 2018
FaceBook  Twitter  

Altres