La Policia Local de Puçol deté un home i una dona per un delicte de tràfic de drogues

La Policia Local va detindre durant la vesprada del 26 de maig a dos persones que romanen a la presó preventiva per un suposat delicte contra la salut pública a causa de tràfic de drogues.

La vesprada del 26 de maig, els policies van observar com el conductor d'una furgoneta circulava sense portar posat el cinturó de seguretat. Al procedir a parar al vehicle per a efectuar el corresponent butlletí de denúncies per la infracció observada es detecta que als seus ocupants ja havien sigut identificats dies arrere i els va ser confiscada una quantitat de drogues que en aquell moment es va estimar que constituïen una infracció administrativa a la Llei 4/2015, si bé era un primer indici que pogueren dedicar-se al trafique d'estupefaents.

Per eixos indicis i a causa del nerviosisme que mostraven els ocupants del vehicle —un home i dos dones adults acompanyats de dos menors—, es va procedir tant a la inspecció de l'esmentada furgoneta com a l'escorcoll de les persones adultes, a les quals se'ls van intervindre 4 pastilles d'haixix de 100 grams cada una, 7 peces mes d'haixix de de 20 grams i una bossa de plàstic amb 13 grams de cocaïna, tot això amagat entre els seus efectes personals, concretament en l'interior d'una bossa que contenia roba de xiquet i en un bossa de mà de mà.

Després de la identificació dels suposats autors, un home de 57 anys que respon a les inicials S.A.F. i una dona de 41 anys que respon a les inicials S.A.F, van ser  traslladats al Quarter de la Guàrdia Civil on van quedar detinguts a disposició judicial junt amb el vehicle que utilitzaven, per un suposat delicte contra la salut pública de tràfic de drogues.

Informa i foto: Policia Local de Puçol

05 Juny 2017
FaceBook  Twitter  

Altres