El divendres 9 de desembre, el Caminàs estarà tallat al trànsit de 9.30 a 16.00 hores

La Policia Local de Puçol informa que el divendres 9 de desembre es realitzaran els treballs de millora dels desaigües situats en el pas subterrani del Caminàs, per a reduir els sorolls i, en la mesura dels possible, les inundacions que es produïxen en moments de fortes pluges. L'horari en què romandrà tancat al trànsit serà de 9.30 a 16.00 hores.

S'ha triat el dia 9 perquè en els col·legis públics i el concertat de la població no hi ha classes; però al ser dia lectiu en els centres privats, no es tallarà el trànsit fins a les 9.30 hores, quan hagen passat els autobusos que porten els alumnes a estos col·legis”, informen des de la Prefectura de Policia Local.

En la zona est, el tall es realitzarà en el Caminàs a partir de l'encreuament amb el carrer Isabel de Villena, pel que quedarà lliure la rotonda de la font, situada junt amb la muralla, i es podrà circular per la circumval·lació de Mercé Rodoreda.

Per la zona oest, el tall es realitzarà a l'altura del carrer Alacant, per el que el trànsit podrà accedir al Centre de Salut i també a l'avinguda Mancomunitat i antiga carretera de Barcelona.

El tall del trànsitfinalitzarà a les 16 hores per a permetre el pas dels autobusos amb els alumnes dels centres escolars que sí que tenen classe el divendres.

Informa: Sabín | Fotos: Veïns de Puçol (any 2015)

994-inundacion-caminas-2015-2

07 Desembre 2016
FaceBook  Twitter  

Altres