Juan Carlos Valderrama i Amador Escalada visiten el Quarter de la Guàrdia Civil de Puçol

El subdelegat del Govern a València i el cap de la Comandància han visitat el dimecres, 13 d'agost, el Quarter de la Guàrdia Civil de Puçol en companyia de l'alcaldessa, l'intendent cap de la Policia Local i altres representants municipals. Al finalitzar, han destacat la bona sintonia entre els cossos de seguretat a nivell local.

 

Juan Carlos Valderrama, nou subdelegat del Govern a València, ha realitzat la seua primera visita oficial al Quarter de la Guàrdia Civil de Puçol acompanyat d'Amador Escalada, el cap de la Comandància de la Guàrdia Civil de València. Ambdós estan recorrent els distints llocs de la zona per a conéixer de primera mà la situació dels quarters valencians.

En la seua visita a Puçol han estat presents l'alcaldessa Merche Sanchis, l'actual alcalde en funcions Chimo Galcerá i l'intendent cap de la Policia Local, Vicente Giménez.

Després de recórrer les instal·lacions s'han reunit per a conéixer  a fons la situació de la seguretat a Puçol, que en estos moments està a gran nivell gràcies en gran manera a la bona relació existent entre Policia Local i Guàrdia Civil.

Tenim un acord des de fa anys pel qual hem unificat les diligències locals, que es tramiten a través de la Guàrdia Civil”, ha explicat Vicente Giménez. “A més, de cada diligència que realitzem nosaltres, al matí següent enviem una còpia al comandant de lloc per a estar sempre coordinats; a tot això cal afegir la major coordinació que s'aconseguix des que estem integrats en el 112”.

Un bon exemple de la sintonia existent entre ambdós cossos de seguretat és el vídeo realitzat conjuntament la passada primavera per l'Ajuntament de Puçol, la Guàrdia Civil, la Cooperativa Copuzol, les dos associacions agrícoles locals i la Policia Local, destinat a informar els agricultors de la zona de les mesures a prendre tant si detecten que s'està produint un robatori com si comproven una sostracció realitzada en les seues terres amb anterioritat.

És un vídeo que estem utilitzant en les xarrades i en els cursos que impartim en els consells agraris de València i Castelló”, explica el tinent Agustín Zafra, que va ser el coordinador del vídeo amb el Departament de Comunicació municipal. “És una bona ferramenta perquè en dos minuts ens permet explicar i il·lustrar els agricultors com actuar en cada cas, el que ajuda a què estiguen més conscienciats de la necessitat denunciar”.

El subdelegat del Govern ha demanat a l'alcaldessa una còpia del vídeo per a conéixer este inèdit exemple de col·laboració entre els distints cossos de seguretat, alhora que Amador Escalada ha insistit al finalitzar la reunió en què “la clau és la col·laboració, la bona sintonia entre tots els que intervenen per a garantir la seguretat dels veïns”.

Informa i fotos: Sabín

video

766-visita-cuartel-guardia-civil-3

14 Agost 2014
FaceBook  Twitter  

Altres