Sabies que la multa per aparcar damunt de la vorera en Puçol és de 200 euros?

Del 5 a l'11 de maig se celebra una nova edició de la Setmana sense multes, una campanya informativa de la Policia Local destinada a recordar els veïns que les infraccions existixen i tenen un preu elevat. Durant eixos dies, els cotxes mal aparcats rebran un butlletí informatiu, però a partir del 12 de maig les multes caldrà pagar-les: és una qüestió d'educació vital.

Eixe paperet rosa tan temut en l'eixugaparabrisa. Però esta vegada només és un avís. Forma part de la campanya de sensibilització sobre el correcte aparcament que la Policia Local de Puçol realitzarà del 5 a l'11 de maig.

La multa simbòlica s'aplica a les infraccions lleus d'aparcament, no a la resta de sancions de trànsit”, aclarix el regidor Chimo Galcerá. “Es tracta de recordar els veïns que és vital aparcar bé, el que redunda en benefici de tots, tant vianants que veuen invadida la vorera com altres vehicles que tenen dificultats per a circular quan hi ha cotxes mal aparcats”.

Butlletins idèntics als de la multa però amb un avís recordant que el vehicle es troba estacionat de forma indeguda, el que perjudica a la resta de veïns i a la circulació. I, a més, recordant el cost de les multes segons el tipus d'infracció.

Deixarem en els parabrisa dels cotxes mal aparcats un butlletí idèntic al d'una denúncia, però serà només informatiu. Això sí, crearem una base de dades amb tots les matrícules que han sigut sancionades amb estos butlletins informatius, perquè no hi haja dubtes que els avisos s'han realitzat”, informa Vicente Giménez, l'intendent cap de la Policia Local. “Estes campanyes són útils perquè recorden els veïns que les infraccions existixen i són quantioses. Per exemple, aparcar damunt de la vorera costa 200 euros”.

Del 5 a l'11 de maig, si aparques mal reps una multa simbòlica. Llig-la amb atenció, perquè al finalitzar la campanya de sensibilització, la policia revisarà totes les zones del poble amb especial atenció als cotxes mal aparcats i llavors les multes no seran simbòliques. És una qüestió d'educació vital.

Informa: Sabín

372-aparcados-en-acera-2

16 abril 2014
FaceBook  Twitter  

Altres