La Policia Local de Puçol evita el robatori de 400 quilos de taronges en un camp de la Partida Marqueret

El passat mes d'octubre esta Policia Local iniciava una campanya de control sobre la recol·lecció de cítrics en el nostre terme municipal i per a això se sol·licitava la col·laboració ciutadana en general, i la dels propietaris en particular, per a informar d'este cos aquelles situacions que pogueren tindre indicis de l'apropiació indeguda de l'alié.

Des del primer moment, està calant en els nostres veïns la col·laboració sol·licitada i, gràcies a un avís d'un particular, el passat dia 19 de novembre es va aconseguir frustrar un intent de sostracció de cítrics, sent sorpresos dos individus in franganti quan ja havien iniciat “el seu treball” amb el que s'hagueren apropiat, en la zona de la Partida Marqueret, d'uns 400 quilos de taronges, a la vista dels caixons que tenien preparats.

Es va procedir a la identificació dels mateixos, es van instruir les diligències corresponents i es va restituir allò que s'ha sostret al seu legítim propietari.

Finalment, destacar que mentres dure esta campanya de recol·lecció de cítrics esta Policia Local continuarà amb este tipus de controls.

Informa i foto: Policía Local de Puçol

21 Novembre 2013
FaceBook  Twitter  

Altres