Policia i guàrdia civil participen en un seminari sobre ensinistrament de gossos de rescat en La Costera

Policia i guàrdia civil participen en un seminari sobre ensinistrament de gossos de rescat en La Costera

Este cap de setmana, del 12 al 14 d'abril, se celebra en la nau multiusos de La Costera un seminari per a policies, guàrdia civil i personal civil titulat Formació del gos de rescat. L'objectiu és mostrar els avantatges de treballar amb animals preparats per a treballar en grans àrees, zones d'allau o runes despreses de catàstrofes.

Antonio García Esteban serà l'encarregat d'impartir este seminari i és una persona àmpliament coneguda entre els professionals de l'ensinistrament, ja que ha sigut cap a nivell nacional de tots els gossos de rescat i seguretat de la Direcció General de la Guàrdia Civil.

En este seminari, que té un preu de 120 euros, es tractaran temes com a busca autor reforçat, desmais simulats, vigilància en grans àrees, treball en runes per a salvament, desobediència provocada i actuacions en cas d'allau.

Durant el seminari també es presentaran els gossos participants en un projecte pioner que du a terme Francisco Javier Rodríguez Cano a través de la seua empresa AdiestramientoValència: “Estem preparant dos gossos detectors d'estupefaents en instituts, ambdós estaran preparats per a treballar abans de l'estiu, pel que volem fer la presentació pública d'este nou servici en els instituts de Puçol i altres poblacions de la comarca abans que finalitze este curs docent”.

En el seminari participen distints policies locals i guàrdies civils de Puçol, a més d'altres poblacions. El projecte compta amb la col·laboració de les principals entitats vinculades al treball amb gossos: Federació Canina Internacional, Federació Cinológica Espanyola, Federació Espanyola de Gossos Detectors, Andalusia K9 (Educació canina per a la convivència) i l'Associació Nacional d'Ensinistradors Canins Professionals.

Les activitats comencen el divendres 12, a les 17.30 hores, en la nau multiusos del Paratge Natural Municipal La Costera.

Informa: Sabín

356-curso-perros-rescate

 

11 abril 2013
FaceBook  Twitter  

Altres