El servici de tramitació i renovació del DNI es trasllada a la nova seu de la Policia Local

El servici de tramitació i renovació del DNI es trasllada a la nova seu de la Policia Local

Les persones que hagen de renovar el seu DNI a partir del pròxim 30 de novembre hauran de fer-ho en la Prefectura de la Policia Local, situada al final de l'Antiga Carretera de Barcelona, als afores del nucli urbà. Així mateix, s'ha habilitat un telèfon exclusiu per a demanar cita: 960 706 942.

Amb l'objectiu d'agilitzar el procés i millorar el servici als ciutadans, la tramitació i renovació del document nacional d'identitat, DNI, es trasllada de seu: de l'Espai Social La Barraca (on es venia realitzant fins ara), es passa al nou edifici de la Prefectura Local de Policia, situat als afores del nucli urbà, al final de l'Antiga Carretera de Barcelona, en el polígon La Murta.

A més, s'ha posat a disposició dels ciutadans un telèfon exclusiu per a demanar cita: 960 706 942. Així, els veïns de Puçol que necessiten concertar dia i hora hauran de telefonar a este número, i no al telèfon habitual de la policia, “perquè així no es col·lapse la línia”, assegura Paz Carceller, regidora de promoció econòmica i ocupació.

Segons la informació facilitada pel Cap de la Policia Local, Vicente Giménez, les pròximes dates en què la unitat mòbil de renovació del DNI vindrà a la nova seu seran les següents:

―Tramitació per a renovar o fer el DNI: 30 de novembre i 23 de desembre

―Entrega de documents: 5 de desembre i 5 de gener, respectivament

Per a dates posteriors i més informació, cal telefonar al 960 706 942.

Informa: Susana Fernández Piqueras

 

28 Novembre 2011
FaceBook  Twitter  

Altres