Sis agents de la Policia Local de Puçol reben la Creu Blanca al mèrit policial

Sis agents de la Policia Local de Puçol reben la Creu Blanca al mèrit policial

Esta condecoració reconeix els agents de la Policia Local dels distints municipis de la Comunitat Valenciana que porten 25 o més anys de servici i que a més atresoren un expedient professional immaculat. La Creu Blanca és “un merescut reconeixement a tants anys de treball impecable per i per als ciutadans”.

El dissabte 30 d'abril, sis policies locals de Puçol van ser condecorats amb la Creu Blanca al mèrit policial, una medalla que reconeix els agents que porten 25 o més anys de servici i disfruten d'un expedient professional impecable. Els sis agents que van rebre este reconeixement van ser Vicente Giménez Ródenas, Sebastián Cortina Nicolas, José Manuel Polo Bonet, Luís San Juan Lázaro, Felipe Espinosa Briones i José Puga Lucas.

Vicente Giménez Ródenas, un dels condecorats i intendent cap de la Policia Local de Puçol, destaca que “els agents que hem rebut la Creu Blanca som professionals amb un expedient net i impecable, que portem 25 anys o més al servici dels veïns de Puçol”. Com explica el també condecorat José Manuel Polo, “esta medalla suposa un agraïment a la dedicació desenvolupada durant més de dues dècades. Resulta molt gratificant que després de tants anys de servici reconeguen la teua labor i el teu treball”.

Per la seua banda, Ángel Sánchez, regidor de seguretat ciutadana de la localitat, indica que “suposa una satisfacció molt important disposar de policies locals en el poble amb tanta experiència al servici dels veïns i de l'Ajuntament de Puçol. Esta medalla és un merescut reconeixement a tants anys de treball impecable per i per als ciutadans”.

L'acte d'entrega de les condecoracions es va realitzar en l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE), ubicat en la localitat de Xest, i va comptar amb la presència del conseller de governació de la Generalitat Valenciana, Serafín Castellano. A més, al costat del regidor de seguretat ciutadana de Puçol Ángel Sánchez, també van assistir l'alcalde de la localitat, José Vicente Martí, i el regidor Manuel Martínez Piñol.

Informa: Miguel Crespo

305-cruz_blanca_policia-3

 

08 Maig 2011
FaceBook  Twitter  

Altres