Desaparegut des del dimarts Jesús Puchol, de 75 anys i malalt de párkinson

20 Agost 2020

Un ampli desplegament d'efectius i voluntaris busca a Jesús Puchol, home de 75 anys que va desaparéixer el passat 18 d'agost a la platja de Puçol després d'eixir a fer una passejada entorn de les 11 hores. Testimonis locals asseguren haver-ho vist el mateix matí de la seua desaparició als voltants del Càmping València, encara que de moment no s'ha trobat cap rastre.

Llegeix més...

L'imprescindible treball en l'ombra de la brigada municipal

10 Juliol 2020

La Brigada Municipal d'Obres i Serveis ha sigut un dels equips més actius durant l'estat d'alarma: al costat de Protecció Civil i Policia Local han sigut els encarregats de la neteja nocturna de Puçol. Amb la volta a certa normalitat, les seues tasques al final de la primavera s'han centrat en la poda d'arbres en diferents zones, la plantació de flors i el reg artificial en unes altres i, ja a l'estiu, preparar la platja amb la cura de l'arena i el mobiliari (passarel·les, papereres, ombrel·les, panells informatius).

Llegeix més...

Tots els tests del Covid-19 realitzats a la Policia Local i Protecció Civil han donat negatiu

08 Maig 2020

Des de finals d'abril, l'Ajuntament de Puçol ha començat a passar el test del Covid-19 als treballadors que estan més exposats: primer va ser la Policia Local, després Protecció Civil i a continuació es passarà a la resta de treballadors municipals. També s'ha adquirit una màquina d'ozó per a desinfectar els vehicles i estades municipals. Este material no està subvencionat per cap administració i ha sigut comprat directament per l'Ajuntament.

Llegeix més...

La pandèmia ratifica el valor de Protecció Civil en el seu desé aniversari

07 abril 2020

Cada dia a les 20 hores, milers de persones ixen als seus balcons per a aplaudir als qui lluiten sense descans contra aquesta crisi: sanitaris, policia, personal de neteja i supermercat... Però existeix una agrupació que, des de fa una dècada, treballa de manera altruista i desconeguda per a molts. Ells són Protecció Civil Puçol, i aporten valor a la ciutadania amb allò que tenen a mà: experiència, voluntaris i molt cor.

Llegeix més...

La Policia Local de Puçol, en primera línia de batalla

03 abril 2020

Mentre alguns «afortunats» viuen l'estat d'alarma des de les seues cases, confinats però resguardats del caos, uns altres afronten esta crisi en primera línia de batalla. És el cas de la Policia Local de Puçol, que malgrat haver estat en contacte amb el virus, de moment es manté lliure de Covid-19. Ara el seu objectiu és adaptar-se als reptes que 2020 ha portat amb si, reinventant-se i centrant-se en el que realment importa: la seguretat dels ciutadans.

Llegeix més...

Els serveis municipals, units en la higienització nocturna de Puçol

23 Març 2020

Tal com estava anunciat, els serveis de protecció ciutadana municipals van polvoritzar durant la nit del 22 de març els carrers i espais comunitaris de Puçol amb l'objectiu de netejar possibles focus d'infecció del virus Covid-19. Protecció Civil, la Brigada Municipal i la Policia Local són els serveis encarregats de realitzar esta labor i, encara que la pluja no suposa un problema, els treballs s'aniran repetint fins a cobrir tota la localitat.

Llegeix més...

Protecció Civil Puçol: premi a la seua labor solidària després de les inundacions de la Vega Baixa del Segura

03 Desembre 2019

El diumenge, 1 de desembre, l'Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil de Puçol va rebre una placa en reconeixement a la seua àmplia labor solidària, en organitzar, recollir i portar personalment multitud d'aliments i productes de primera necessitat el mes de setembre passat a Oriola, com a ajuda d'emergència després de les inundacions que havia patit la zona.

Llegeix més...

Protecció Civil de Puçol aposta fort per la formació interna i externa

04 Febrer 2019

En 2018 a través de les gestions de la prefectura i els tècnics de l'ajuntament, IVASPE, Tragsa i regidories responsables de Protecció Civil i Patrimoni, hem sigut seu de 4 cursos fonamentals, l'últim encara en marxa: curs bàsic de voluntaris, formació de comandaments, inicial d'extinció d'incendis forestals i seguretat en extinció d'incendis forestals.

Llegeix més...

Protecció Civil: una formació adequada ajuda a salvar vides

14 Novembre 2018

Dimarts passat 6 de novembre, al voltant de les 21 hores, els empleats d'un establiment de Sagunt alertaven de l'esvaïment d'un client d'origen portugués. En els voltants es trobava un indicatiu de l'Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil de Puçol que ràpidament es va traslladar juntament amb dos agents de la Guàrdia Civil a socórrer-li.

Llegeix més...

Homenatges de Protecció Civil Puçol per a celebrar el seu 8é aniversari

15 Juny 2018

El passat diumenge 3 de juny, els voluntaris de Protecció Civil Puçol van commemorar el 8é aniversari de l'agrupació en les seues dependències municipals. La data se celebra a mig camí entre dues dates clau: l'aprovació en sessió plenària (26/4/2010) i la posterior publicació en el Butlletí Oficial de la Província (30/06/2010). Per este motiu, des de la Prefectura de Protecció Civil es va proposar una jornada d'acolliment en la qual agrair als voluntaris i a les figures clau de l'agrupació el seu treball i acompliment per al bon fer d'esta.

Llegeix més...

Aprén a cuidar del teu gos com ell cuida de tu en la xarrada del dijous 7 de juny

04 Juny 2018

Com he de tractar el meu gos? Quins passos s'han de seguir a l'hora de conviure amb un i quines obligacions em corresponen? Si alguna vegada t'han assaltat este tipus de dubtes sobre el teu animal de companyia, eixa i moltes altres qüestions es tractaran en la xarrada del dijous 7 de juny, a les 19 hores, en l'Espai Jove, on especialistes de la Policia Local de Puçol exploraran les diferents problemàtiques i oferiran exemples pràctics amb un ca.

Llegeix més...

Protecció Civil rescata un habitant del Puig

23 Març 2018

Els voluntaris de Protecció Civil de Puçol que es trobaven de servei el passat dilluns 19 de març van albirar una persona d'uns 50 anys molt desorientada entre els voltants de l'avinguda Alfinach. Gràcies a la seua ràpida actuació, van aconseguir que este veí del Puig tornara a la seua casa en la millor de les condicions poc després que es cursara una denúncia per la seua desaparició.

Llegeix més...

Altres