Oficina d'Informació Turística

Oficina d'Informació Turística

Definició:
L'Oficina d'Informació Turística presta un servici integral d'informació sobre l'oferta turística de la Comunitat Valenciana: servicis, recursos, instal·lacions, activitats, esdeveniments, festes, rutes, excursions, destins, oci i qualsevol altra informació d'interés turístic.
La seua missió és oferir una imatge de qualitat de la Comunitat Valenciana, i augmentar la satisfacció dels ciutadans que visiten Puçol, assistint-los durant els seus desplaçaments i estada.
Oferix informació turística permanentment actualitzada, amb fiabilitat, rapidesa i eficàcia, responent immediatament les consultes presencials, telefòniques, fax, correu postal i electrònic.
Quan la informació sol·licitada no es troba disponible en el moment, es prenen les dades de l'usuari per a buscar-la per ell i fer-se-la arribar tan ràpidament com siga possible.

Servicis:
Punt d'Informació de la Platja de Puçol: atenció al públic del 20 de juny al 20 de setembre, de dilluns a dissabte, matí i vesprada, i diumenge al matí.

Més informació:
En temporada d'estiu:
Punt d'Informació Turística - Tourist Info
Platja de Puçol
Pl. Rosa dels Vents, s/n

Fora de temporada:
Ajuntament de Puçol
Plaça Pio XII, 7 (antiga Casa del Bou)
Telèfon: 961 421 303. Extensió: 197
E-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

oficina_turismo

Altres