Camp de Futbol José Claramunt

Camp de futbol José Claramunt

Situació:
Carrer Sant Joan, núm. 2.

Horari d'entrenaments:
de dilluns a divendres, de 17 a 22 hores.

Horari de partits:
dissabtes i diumenges, matí i vesprada.

Breu història:
Inaugurat el 5 de setembre del 2001 amb un partit entre el València i la UD Puçol. Des de llavors s'ha convertit en la seu del club local i dels més de tres-cents alumnes que formen part de la seua escola.
A més del terreny de joc i un segon camp per a entrenaments, les instal·lacions compten amb una cafeteria, seu social i una plaça de vianants amb una estàtua homenatge a l'històric jugador del València CF i la Selecció Espanyola, José Claramunt, fill predilecte de Puçol.
L'any 2003 es va firmar un conveni entre l'ajuntament i la UD Puçol pel qual se cedia l'ús de les instal·lacions al club esportiu i les seues escoles durant 25 anys.
El 29 d'octubre del 2006 es va inaugurar la gespa artificial en el terreny de joc principal i està previst que al llarg de 2008 es puga escometre la instal·lació de gespa artificial en el camp d'entrenaments.
A més, des de febrer del 2007, tota la instal·lació d'aigua calenta i dutxes es realitza a través de plaques solars, el que convertix al Camp municipal José Claramunt en un dels primers de València a apostar per les energies netes.

 

camp_claramunt

Altres