Les urbanitzacions donen carbó a la gestió del govern central

Les urbanitzacions donen carbó a la gestió del govern central

 

 

Carlos Verdú Sancho, president de l'Associació Valenciana d'Urbanitzacions (AVALUR), va fer entrega el divendres 5 de gener, en la Delegació del Govern de València, d'un sac de carbó per al delegat acompanyat d'un escrit.

Amb esta mesura, les urbanitzacions volen fer patent el seu descontent amb la gestió que està duent a terme el govern central.

L'escrit entregat per Carlos Verdú, que també és president de la Urbanització Alfinach de Puçol, explica els motius d'esta decisió: ''AVALUR (Associació Valenciana d'Urbanitzacions) li porta un sac de carbó a l'Excm. Sr. Antonio Bernabé García, delegat de Govern de la Comunitat Valenciana, per l'incessant increment de la inseguretat ciutadana en les urbanitzacions d'esta comunitat, i li demanen als Reis Mags amb caràcter urgent un nou delegat de Govern amb suficient voluntat, sensibilitat i imaginació per a acabar d'una vegada amb esta plaga social, que anul·la un dels principals drets fonamentals dels valencians que viuen en urbanitzacions, que és la seguretat d'ells i la de les seues famílies''.

Informa: Urbanització Alfinach

08 Gener 2007
FaceBook  Twitter  

Altres