L'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Puçol organitza dos cursos gratuïts d'informàtica per a desocupats

L'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Puçol organitza dos cursos gratuïts d'informàtica per a desocupats

 

L'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Puçol, dins de la seua labor de formació per a aquelles persones que estan buscant ocupació, ha organitzat, en col·laboració amb IMELSA i bajo la subvenció del SERVEF, dos cursos d'informàtica gratuïts: el primer és d'ofimàtica, té una duració de 134 hores i es començarà a impartir el 4 de setembre i el segon és d'iniciació a internet, començarà el 13 d'octubre i consta de 69 hores lectives.

Estos dos cursos s'impartiran de dilluns a divendres de 8 del matí a 2 de la vesprada en l'aula d'informàtica de l'Espai Social Martínez Coll a Puçol. Pot accedir a estes accions formatives qualsevol persona desocupada inscrita com a demandant en el SERVEF, sense tindre necessàriament cap coneixement previ. Els que assistisquen als mateixos amb aprofitament rebran un diploma de la Generalitat Valenciana.

Tots aquells interessats en estos cursos han d'acudir a la selecció d'alumnes que tindrà lloc el 2 de setembre, a les 9 hores, en l'Espai Social Martínez Coll (C/ La Costera, s/n, cantó amb el carrer Martínez Coll), proveït de fotocòpia del DNI i fotocòpia de la targeta de demanda d'ocupació de l'oficina del SERVEF de Meliana.


03 Agost 2003
FaceBook  Twitter  

Altres