Les urbanitzacions valencianes donen carbó a la gestió del govern

Les urbanitzacions valencianes donen carbó a la gestió del govern

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El passat 5 de gener, representants de les urbanitzacions valencianes (amb Carlos Verdú, president de l'Associació Valenciana d'Urbanitzacions al front) es van personar en la Delegació del Govern a València per a queixar-se per la gestió realitzada en l'últim any.Els representants, que van acudir enguany acompanyats pels Reis Mags, van fer entrega del corresponent sac de carbó als representants del govern pel que consideren una gestió poc encertada.

Al mateix temps, van entregar les queixes dels associats que, per a l'ocasió, tenia forma de carta als Reis Mags.


Este és el text complet de la carta presentada per Carlos Verdú:

Majestats:

A l'escriure la carta a SSMM d'enguany, PAVALUR (Partit Valencià de les Urbanitzacions) vos torna a reiterar la petició d'anys anteriors:

1.- Que li porteu un sac de carbó a l'Excm. Sr. D. Antonio Bernabé García, Delegat de Govern de la Comunitat Valenciana, perquè s'ha portat malament i no ha fet els deures. Existint un incessant increment de la inseguretat ciutadana, amb un augment a nivell nacional (respecte als delictes amb força en les cosas) de un 8'40%, i  amb un alarmant augment en nuestra provincia de un 22'06%.

2.- Que ens porteu un nou Delegat de Govern que amb respecte als drets fonamentals dels ciutadans que vivim en les urbanitzacions, pose mitjans definitius i suficients per a atallar esta escalada de violència en què vivim i que anul·la un dels més importants drets fonamentals que és el de la seguretat dels valencians i de les seues famílies.

Agraint-los per endavant l'atorgament dels favors que els demanem, reben un afectuosa salutació, i la nostra recomanació que si circulen pels carrers de la nostra província a la nit, extremen al màxim les mesures de seguretat.

Carlos Verdú, President.

08 Gener 2008
FaceBook  Twitter  

Altres