Primera Trobada de Dones Triatletes de la Comunitat Valenciana

Primera Trobada de Dones Triatletes de la Comunitat Valenciana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El diumenge 20 de gener, Puçol acull la primera Torbada de Dones Triatletes de la Comunitat Valenciana, en la qual s'espera la participació d'unes cinquanta representants de diferents clubs esportius de la Comunitat.

La idea va sorgir de Marta Gimeno, actual campiona d'Espanya de Triatló, qui va convèncer els membres del Club Atletismo Puçol per a organitzar una prova que permeta continuar promocionant este desconegut esport.


Després d'haver triplicat el nombre de triatletes a l'escola municipal el curs passat, i d'haver vist reconeguda la seua labora en pro d'esta modalitat amb el premi de la gana anual de l'atletisme valencià (celebrada el passat 1 de desembre a Gandia), Francisco Calvo, president del club, ho tenia clar: calia apostar per una prova.

I el 20 de gener el projecte serà una realitat: a les 9'30 del matí es reuneixen al Poliesportiu Municipal de Puçol les participants. Després, una prova de 60 quilòmetres en bicicleta, recorrent poblacions com Alfara d'Algímia, Torres Torres i Gilet. Després de regressar a Puçol, una prova de 5 quilòmetres a peu, amb direcció al Picaio.

I, per a finalitzar, un dinar conjunt al restaurant Ausiàs March de la població, on es realitzarà l'entrega de detalls als participants.

Esta primera trobada, que compta amb el patrocini de la Regidoria de la Dona de l'Ajuntament de Puçol, pretén demostrar que és possible practicar esport en qualsevol lloc, a qualsevol edat i, per suposat, sense importar el sexe dels participants.

Eloísa Rosa Martínez, regidora de la Dona, destaca la labor que està realitzant el Club Atletismo Puçol, ''perquè la seua promoció d'esports alternatius, com el triatló, ja compta amb un reconeixement a nivell autonòmic'', però especialment insisteix en la labor de promoció entre les dones: ''tenir una campiona d'Espanya és una satisfacció per a la població i, per tant, hem de recolzar este tipus d'iniciatives que fomenten el contacte entre els esportistes de la nostra comunitat''.

 

19 Gener 2008
FaceBook  Twitter  

Altres