T'abelleix una eixida de senderisme a la Cova Santa?

T'abelleix una eixida de senderisme a la Cova Santa?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El col·lectiu Acció Ecologista Agró de Puçol organitza una eixida de senderisme a la Cova Santa el pròxim 3 de febrer. Els interessats han de reservar plaça, ja que en són limitades.

A finals de l'any passat, el Grup Ecologista de Puçol La Costera es va unir a Acció Ecologista Agró per a formar a la comarca de l'Horta Nord un col·lectiu amb més possibilitats d'organitzar activitats per a tots els públics i accedir a noves propostes, sempre orientades al coneixement i protecció del medi ambient.

La primera d'estes propostes, en la seua nova etapa, serà una eixida de senderisme el diumenge 3 de febrer, entre Sacanyet i la Cova Santa d'Altura, el que suposa un recorregut d'uns dotze quilòmetres.

L'eixida per a tots els participants de la comarca serà des de l'explanada del Monestir del Puig, a les 7'45 hores, tot i que per a ser un dels 25 inscrits s'han d'ingressar els diners del transport prèviament en un compte de La Caixa (número 21003663-08-2200043358).

Una vegada al lloc elegit, el dinar corre a compte de cada participant, amb la possibilitat d'organitzar inclús un dinar col·lectiu al restaurant situat junt a la Cova Santa.

 

26 Gener 2008
FaceBook  Twitter  

Altres