Este cap de setmana, en el cine de la Casa de Cultura, es projectarà la pel·lícula 'Un puente hacia Terabithia'

Este cap de setmana, en el cine de la Casa de Cultura, es projectarà la pel·lícula “Un puente hacia Terabithia” amb els següents horaris: divendres 23 hores, dissabte 19:30 i 23 hores i diumenge 17 hores (sessió infantil) i 19:30 hores.

El CENTRE DE SALUT disposa des de començaments de novembre del següent horari d'urgències: els dies FESTIUS, assistència urgent en el centre i també en el domicili particular durant les 24 hores; els dies LABORABLES, assistència urgent en el centre i en el domicili particular des de les 15 a les 8 hores del matí següent. L'accés al Servei d'Urgències es realitza per l'entrada lateral del centre. Per a qualsevol consulta poden telefonar al 961 422 446.

Tots els diumenges al matí l'EMISSORA MUNICIPAL DE TELEVISIÓ repetix gran part de la seua programació setmanal, de 10 a 14 hores. Pots consultar la programació en la secció Notícies d'esta pàgina web cada setmana o en la mateixa EMTV, que emet a través del canal 26 d'UHF. Per a qualsevol consulta pots telefonar al 961 464 869.

CASA DE CULTURA: entre les seues activitats es troben les escoles municipals de cultura, exposicions, xarrades, conferències, cine, teatre, música... Per a conéixer la seua programació setmanal podeu consultar en el telèfon 961 421 949 o en la seua pàgina web: www.casacultura.net. També podeu realitzar consultes en l'e-mail: casacultura@puzol.e.telefònica.net.

15 abril 2007
FaceBook  Twitter  

Altres