Pla per al foment de l'ocupació estable a l'Horta Nord

Pla per al foment de l'ocupació estable a l'Horta Nord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Consorci del Pacte Territorial per a la Creació d'Ocupació Pactem Nord posa en marxa per tercer any consecutiu la campanya informativa per al foment d'ocupació estable en la comarca de l'Horta Nord.

Com cada any, el Consorci Pactem Nord, entitat que treballa en l'àmbit de la promoció econòmica i la creació d'ocupació a l'Horta Nord, inicia la campanya per a informar les empreses de la comarca dels beneficis d'incorporar personal estable a les seues plantilles.


L'objectiu principal és sensibilitzar l'empresari sobre l'impuls que esta acció suposa per al teixit empresarial de la comarca, creant una ocupació de qualitat que repercutix en el desenvolupament econòmic i el benestar social.

El Consorci Pactem Nord (els objectius generals del qual són el disseny, la promoció, la gestió i avaluació d'accions i programes dirigits a la creació d'ocupació, la inserció sociolaboral i el desenvolupament empresarial) pretén conscienciar amb esta acció que el desenvolupament productiu i competitiu de les empreses requerix, entre altres factors, d'un capital humà estable ben format i experimentat.

La campanya informativa posada en marxa per l'entitat s'emmarca dins de les accions que duen a terme les distintes administracions estatals i autonòmiques, que promouen tota una sèrie de mesures d'incentiu a la contractació de caràcter estable. D'esta manera, el Consorci farà arribar a les empreses de la comarca la informació concernent a les distintes subvencions a què es poden acollir a través del foment d'una ocupació estable i de qualitat.

Informa: Isolina Espinosa

 

10 abril 2007
FaceBook  Twitter  

Altres