Un rellotge solar per a commemorar la Trobada d'Escoles en Valencià

Un rellotge solar per a commemorar la Trobada d'Escoles en Valencià

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dilluns passat, 2 d'abril, van començar les obres del rellotge solar commemoratiu de la XX edició de la Trobada d'Escoles en Valencià, que serà inaugurat el 22 d'abril.


Cada any, la Trobada intenta deixar un record en la població que acull els milers de veïns de la comarca preocupats pel futur de l'ús del valencià. Enguany, que serà Puçol qui aculla la vintena edició el 22 d'abril, eixe record serà un rellotge solar perquè els més jóvens puguen practicar un joc interactiu i, al mateix temps, mantindre en la memòria la Trobada d'Escoles en Valencià.

Les obres d'este rellotge, que quedarà situat en la plaça del País Valencià, van començar dilluns passat, 2 d'abril. La seua inauguració oficial es realitzarà el diumenge 22, a les 11'30 hores, després de realitzar els més de cinquanta centres educatius participants en la Trobada el cercaviles previst com a inauguració de la trobada.

''No és una obra de gran cost econòmic, però sí emotiu'' -indica el regidor de Promoció Lingüística, Salvador Claramunt-. ''Que el rellotge es quede en una plaça tan significativa per a la  població, on se celebren cada mes de setembre les festes populars i patronals, permetrà que tots tinguen sempre present en la seua ment el nostre continu esforç per defendre el valencià en tots els àmbits''.

 

20 abril 2007
FaceBook  Twitter  

Altres