Puçol obrirà el 14 d'abril el Circuit de Carreres Populars de la Diputació

Puçol obrirà el 14 d'abril el Circuit de Carreres Populars de la Diputació

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La X edició del Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València constarà d'un total de 12 proves: començarà el 14 d'abril amb el IX Gran Fons Vila de Puçol i finalitzarà l'11 de novembre amb la XXII Pujada al Castillo de Xàtiva.

La Diputació Provincial, la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana i la Societat Esportiva Correcaminos, junt amb dotze municipis de la província de València, han presentat el calendari del desé Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València, que consta de dotze proves de les quals s'haurà de puntuar almenys en huit d'elles per a optar a premis en la classificació final, encara que només d'estar present en la mitat del circuit ja es podran aconseguir premis de distinta índole.

El circuit s'inicia el dia 14 d'abril, amb la novena edició Gran Fons Vila de Puçol, amb una distància de 15.000 metres. Seguirà amb les carreres de les localitats de Canals, Alcácer, Sant Antoni de Requena, Canet en Berenguer, Estivella, el Villar, Vallada, Albaida, Olleria, Manises, finalitzant a Xàtiva, amb un recorregut de 10.000 metres, en la pujada al castell.


Puçol, al capdavant i solidari

El passat 30 de març, en l'Espai Social La Barraca, es va realitzar la presentació oficial de la prova de Puçol. El presentador d'esports de Canal 9, Toni Galindo, va ser l'encarregat de conduir un acte que va comptar amb la presència de Juan Soriano (patrocinador a través de l'empresa Fontestad), Francisco Sanchis (president del Club Atletisme Puçol) i Salvador Claramunt (regidor d'Esports).

Toni Galindo va destacar el caràcter solidari que tindrà la prova enguany ja que ''dels cinc euros que costa la inscripció, un va destinat a ajudar a l'Associació de Discapacitats de Puçol, ADIS''. Del recorregut va destacar que és el mateix que tants comentaris positius va provocar entre els 990 corredors que van finalitzar la prova l'any passat. Va finalitzar recordant que la prova ''compta amb un servei mèdic, massatgistes en meta i importants premis en metàl·lic''.

Precisament dels premis va parlar Juan Soriano, el qual va recordar eixos 900 euros en metàl·lic que aniran a l'home i dona que aconseguisquen batre el rècord del circuit. Pel seu passat esportista, quan va ser preguntat sobre la possibilitat de competir, va afirmar que ''no sé si estic preparat, però crec que ho vaig a intentar, perquè el recorregut per la ciutat, l'horta i la platja és tan atractiu que abellix córrer la prova''.

Per la seua banda, Francisco Sanchis va destacar la important aposta que suposa una prova un 14 d'abril, ja que és una data amb un important pont ''però ens l'hem jugat perquè així

12 abril 2007
FaceBook  Twitter  

Altres