El dissabte 21 d'abril s'entregaren els premis comarcals Sambori 2007 a Puçol

El dissabte 21 d'abril s'entregaren els premis comarcals Sambori 2007 a Puçol

 

 

 

 

 

 

 

 

Un any més s'han covocadot els premis Sambori per a promoure i difondre l'ús literari del valencià en l'àmbit escolar i per a incentivar la creativitat artística i imaginativa entre les xiques i els xics  valencians.

El passat 21 de març en l'Espai Social la Barraca de Puçol es va reunir el jurat de la Comarca de l'Horta Nord compost per dotze membres representatius del món de l'ensenyança i editorial per a seleccionar les obres guanyadores. I este dissabte, a les 18 hores, en la Casa de Cultura de Puçol es van entregar els premis comarcals, coincidint amb la XX Trobada d'Escoles en Valencià a Puçol.

Els nominats de Puçol van ser els següents:  

L'aula de 0-3 anys del Mini-cole, la seua mestra: Rosa Ballester

Una xiqueta de 5 anys de la Milotxa, la seua mestra: M.Lourdes Pitarch.

En primer cicle de Primària, Mario López Gago.

I en Batxillerat Neus Sanmartín.

Si fem un breu estudi comparatiu del percentatge de participació de la nostra comarca respecte a l'any anterior les dades resulten optimistes: 6.656 alumnes i de 331 professors.

Segons la promotora llingüística, María Carabal: ''Puçol ha sigut una de les poblacions més col·laboradores i participatives de l'esdeveniment la qual cosa denota un creixent interés en el procés de recuperació lingüística en la nostra població''. 

Va ser un acte molt agradable i divertit on tots vam participar d'alguna manera: els xavals premiats, els professors, els pares i mares, membres del jurat. La Casa de Cultura estava de gom a gomtope i es va haver de repartir invitacions per a controlar l'aforament.

L'espectacle va ser presentat per Enric Esteve i enguany va comptar amb la participació d'Empar Claramunt que ens va fer cantar a tots una preciosa cançó.

 

27 abril 2007
FaceBook  Twitter  

Altres