Tallers i un macro concert solidari formen la programació de Diversia

Tallers i un macro concert solidari formen la programació de Diversia

Del 2 al 5 de maig, Puçol acull la tercera edició de Diversia, la fira de les cultures i de la solidaritat, amb una àmplia programació de tallers i activitats en els col·legis que tindrà el seu colofó amb un gegantí concert solidari amb el poble sahrauí de més de nou hores de duració.

Diversia va començar fa dos anys com una aposta del regidor de Joventut, Salvador Claramunt, per donar a conéixer altres cultures: ''volíem que els veïns de Puçol, sobretot els més jóvens, entraren en contacte amb altres formes de vida, amb altres cultures, perquè pogueren estar més preparats per a la globalització cap a la qual caminem''.

Després de dos edicions en què la pluja ha sigut protagonista inesperat, enguany Diversia se celebra del 2 al 5 de maig i ho fa amb una programació en què el mal temps difícilment pot afectar: els tres primers dies es realitzaran tallers de sensibilització en els quatre col·legis públics de la població (Bisbe Hervás, Lluís Vives, Jaume I i La Milotxa), a més del centre concertat (Mare de Déu al Peu de la Creu).


Això sí, el boom final serà sonat: el dissabte, 5 de maig, començaran les activitats al matí, amb una ruta amb bicicleta pel Paratge Natural La Costera, organitzada pel Grup Ecologista de Puçol.

Seguirà amb un macroconcert solidari organitzat conjuntament per l'Ampli (l'associació de músics de Puçol), ASOM (l'Associació per a la Solidaritat amb el Món) i l'ajuntament, els que han contactat amb onze grups de rock que començaran la seua actuació a les 19 hores en el pàrquing de l'antiga estació de la RENFE i finalitzaran entorn de les 4 de la matinada.

Els grups que actuaran en este concert destinat a recaptar fons per al poble sahrauí són: Aspirants, Mox, Cromañones, kave Kanem, Cal Viva, Infussió, Dwix, Silent poison, Gualtrapes, Almorranes garrapinyaes i Absenta. L'entrada és gratuïta... i la recaptació per la venda de begudes, CD dels grups i material publicitari serà la que es destine a ASOM i les seues campanyes d'ajuda al Sàhara.

 

02 Maig 2007
FaceBook  Twitter  

Altres