Santa Cecília se suma als actes de lluita contra el càncer

Santa Cecília se suma als actes de lluita contra el càncer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El dissabte 12 de maig és la col·lecta contra el càncer a Puçol. Però enguany no serà una sola jornada en què s'arrepleguen donatius en les distintes taules: per primera vegada, la nit del divendres 11 hi haurà un concert per a recaptar fons, està organitzat pel Centre Musical i Instructiu Santa Cecília, que d'esta manera amplia el seu programa d'actes dins del cinquantenari de la seua creació.

Encarna Carceller va debutar l'any passat com a presidenta de l'Associació Local de Lluita contra el Càncer. Des del primer moment es va plantejar dos objectius clars: crear una junta directiva amb àmplia participació en què tots els implicats pogueren aportar les seues idees, i obrir el col·lectiu a la vida social i cultural de la població, col·laborant en distintes activitats i demanant l'aportació d'altres en la seua lluita.

''El primer any va ser d'aprenentatge, encara així la col·lecta va funcionar en general bé, però això és només un dia a l'any i nosaltres volem més: més implicats en l'organització, més dies, més col·laboradors'', resumix la presidenta.

Dit i fet.


Ja hi ha una junta funcionant i proposant noves idees. Fruit d'este treball en esta edició hi haurà dos importants novetats: un concert i l'ampliació del nombre de taules.

D'una banda, este segon any s'ha augmentat la participació de col·lectius i ja són set les taules destinades a arreplegar donatius durant el matí del 12 de maig. Estaran situades en el Caminàs (enfront del Centre de Salut), en l'avinguda Molí de Vent (enfront de Consum), en l'avinguda Alfinach (al costat del BBV), en l'avinguda Font de Mora (al costat de Mercadona), en l'avinguda Hostalets (enfront d'Estaca Pizza), en el carrer Bisbe Amigó (en el Mercat Municipal) i, com sempre, la taula presidencial se situarà en l'avinguda València (junt a La Caixa).

Per un altre, el concert del divendres 11 a la nit, a les 23 hores, en la Casa de Cultura, s'emmarca dins de les activitats programades pel Centre Musical i Instructiu Santa Cecília en el seu 50 aniversari. Serà un festival de bandes de música amb la presència de Puçol i Segorbe. La recaptació anirà destinada a la lluita contra el càncer i les entrades estan a la venda els dies 3, 4, 8 i 9 en la mateixa Casa de Cultura.

''A més, estem plantejant firmar un acord de col·laboració que pot materialitzar-se este mateix mes'' -conclou Encarna Carceller-. ''Seria una forma de garantir que Santa Cecília i l'Associació de Lluita contra el Càncer continuaran participant en activitats conjuntes durant els pròxims anys''.

Els interessats a col·laborar, encara que no puguen assistir al concert o acostar-se a les taules, poden fer-ho a tra

11 Maig 2007
FaceBook  Twitter  

Altres