La UE Puçol presenta la seua escola de futbol i el nou camp de gespa artificial

La UE Puçol presenta la seua escola de futbol i el nou camp de gespa artificial

 

 

 

 

 

 

 

 

La Unió Esportiva Puçol va fer la presentació oficial dels setze equips que componen la seua escola de futbol dimecres passat 25 d'abril, en un acte que va servir a més per a inaugurar la gespa artificial del camp municipal José Claramunt i anunciar novetats per al futur.Habitualment, la presentació de les escoles es realitza en el mes d'octubre, al començament de la temporada. Però enguany el camp estava en obres, perquè s'estava instal·lant la gespa artificial i calia esperar fins al mes de desembre.

''Però eixa ja no era una bona data, pel mal temps,  es va decidir esperar una època en què els xics pogueren estar en el terreny de joc fins a la vesprada'' -explica Juan Sebastiá, un dels directius del club-. ''D'ací que es triara finalment el 25 d'abril''.

L'acte no sols va ser nou per la data, sinó també pel format utilitzat. En compte de cridar un a un als jugadors, formar tots junts, fer-se la foto de rigor i a casa, en esta edició s'ha optat per evitar un acte tan llarg: es cridava a l'equip i el seu entrenador, foto i... a jugar!


Perquè la gran novetat va ser que els equips de les escoles van jugar breus partits entre ells, després de la presentació de tot el futbol base, des de l'equip querubí (amb Santiago Bolaños d'entrenador), fins al juvenil A, passant pel prebenjamí (entrenat per David Balbuena), els dos equips benjamins (dirigits per José Alonso, Ximo Albarracín i Carlos Durá), els tres alevins (en mans Eduardo Molés, Iván Rodríguez, José Ignacio Pastor i Ferrán García), els dos infantils (entrenats per José Vicente Bayarri i Ramón Galcerá), els dos cadets (a càrrec de Miguel Ferrer i Vicente Bosch) i els dos juvenils (entrenats respectivament per Enrique Claramunt i Ferrán García).

Després de disfrutar del camp i de les evolucions dels més xicotets, es va realitzar la presentació dels tres equips punters: el Puçol C, que milita en 2a regional amb José Antonio Bayarri al front; el segon equip, dirigit per Manel Navarro en Preferent; i el primer equip que, un any més, baralla per mantindre's en 3a divisió, en esta ocasió sota la direcció de l'exjugador del València Luis Milla.

En este cas, van disputar a més un partit entre els dos primers equips per a delit dels cinc-cents aficionats que van assistir a l'acte i que després es van sumar al sucar que posava punt final a la vetlada.

Setze equips que suposen més de tres-cents jugadors per a un sol camp, d'ací que el president, Pascual Orero, insistira en el fet que ''fa falta la gespa artificial en el camp que utilitzem actualment per

19 Maig 2007
FaceBook  Twitter  

Altres