El Club Puçol de Gimnàstica Rítmica tercer en el Trofeu Federació

El Club Puçol de Gimnàstica Rítmica tercer en el Trofeu Federació

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El diumenge 6 de maig es va celebrar a Picanya una nova edició del Trofeu Federació per equips de Gimnàstica Rítmica, una competició autonòmica que, en la categoria d'alevins, va permetre al Club Puçol obtindre la tercera plaça.

Marina Rocher i Provi Alonso van ser les dos gimnastes que van aconseguir la meritòria posició: a títol individual van aconseguir la tercera i la quarta plaça, el que va permetre que, en la classificació final per equips, Puçol obtinguera la medalla de bronze.

No és este l'únic èxit d'un club que continua realitzant una labor callada però constant: trenta alumnes en l'escola municipal de Gimnàstica Rítmica, vint en el club, quatre monitores i una professora de ballet treballen tres vesprades a la setmana en el Palau d'Esports, de 17'30 a 20 hores, per a potenciar un esport que exigix, sobretot, dedicació.

Per a Mapi Sangil, que va ser campiona autonòmica i actualment és monitora, diu: ''que tenim xiquetes de tres a dotze anys que treballen totes les setmanes i hem tingut molts premis en el Trofeu Mediterrani i en el campionat provincial,  per això estem preparant per a l'estiu un conjunt per a participar en el campionat d'Espanya''.


Uns objectius ambiciosos encara que assequibles. En les últimes edicions del Trofeu Mediterrani han aconseguit primers llocs en quasi totes les categories. El pròxim 13 de maig, l'aleví Carmen Chordá participarà en el campionat autonòmic, encara que, això sí, cedida al Club Manises. Per a la primera setmana de juny preparen el Trofeu Vila de Puçol; per al 20 del mateix mes el final de curs de l'escola; i el 30 de juny una nova edició del Trofeu Mediterrani. Esther Zarzoso i Cristina Sanchis van quedar quintes en l'últim autonòmic d'escolars...

Moltes competicions, quasi sempre amb presència en el pòdium, avalen la labor de Mapi i la resta de monitores, encara que per a ella, que l'ha guanyat quasi tot en la gimnàstica rítmica, ''l'important no són els premis, sinó el treball diari amb un gran grup de xiquetes... El que passa és que al final molts només recorden si algú del club va guanyar un premi o no,  pel que estos trofeus ens ajuden a portar el club i l'escola avant, una cosa que és molt complicat perquè, hui per hui, necessitem més suport econòmic de les institucions públiques i dels patrocinadors''.

Exhibició per als extremenys

Per a ajudar al club i l'escola, les xiques no tenen inconvenient a col·laborar en com més activitats millor. És habitual veure en els últims anys formant part de les cavalcades de falles i de les festes populars i patronals del mes de setembre.

21 Maig 2007
FaceBook  Twitter  

Altres