El jove pescador Josep Segura representa la Comunitat Valenciana en el campionat d'Espanya

El jove pescador Josep Segura representa la Comunitat Valenciana en el campionat d'Espanya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Josep Segura triomfa en el provincial i en l'autonòmic de pesca mar-costa, el que li porta al campionat d'Espanya que es disputa del 18 al 20 de maig a Palma de Mallorca.

El jove de Puçol, de quinze anys d'edat, Josep Segura Díaz va quedar subcampió provincial en el campionat de pesca mar-costa, categoria U-16 (és a dir, menor de 16 anys), celebrat en la platja de Canet d'en Berenguer el dissabte 14 d'abril, fet que el va classificar de forma automàtica per a l'autonòmic.


Dos setmanes després, en el campionat autonòmic celebrat també en la platja de Canet el dia 28 d'abril, va obtindre el quint lloc, que li va donar la classificació per al campionat d'Espanya que es va a celebrar del 18 al 20 de maig a Palma de Mallorca.

José Segura Barbacil, vicepresident Club de Pesca Puçol i pare de l'únic representant de la població en el pròxim campionat d'Espanya recorda que l'autonòmic va ser molt difícil, perquè ''vam tindre una jornada horrible, quasi tota la nit plovent i amb el mar en males condicions, el que feia molt difícil obtindre bones peces''.

Trobar-se entre els quaranta millors pescadors d'Espanya no és un fet nou per a Josep Segura que, a pesar de la seua curta edat, ja ha sigut subcampió d'Espanya per seleccions i medalla de bronze amb l'equip de la Comunitat Valenciana en una altra edició del nacional. Només té una espineta: acudir al mundial, on no va poder arribar perquè en la fase prèvia va quedar en octau lloc i només els sis primers representen la selecció espanyola en este esdeveniment.

''Però enguany, com és l'últim en la categoria U-16, s'està preparant a consciència i confiem que la prova definitiva, que se celebrarà a l'octubre pròxim a Castelló, li permeta quedar entre els sis millors i, per fi, acudir per primera vegada al campionat del món'', conclou el vicepresident.

 

23 Maig 2007
FaceBook  Twitter  

Altres