La lluita contra el càncer aconseguix el seu rècord de recaptació a Puçol

La lluita contra el càncer aconseguix el seu rècord de recaptació a Puçol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Set taules, dos associacions, quatre col·legis públics, un concertat, un institut, dos bandes de música, nou membres de la junta directiva i una presidenta, amb el suport de l'ajuntament, han sigut els responsables d'organitzar la col·lecta contra el càncer a Puçol enguany. El resultat de tant d'esforç col·lectiu s'ha fet notar: enfront dels 5.600 euros recaptats en 2006, el passat 12 de maig es va arribar la xifra rècord de 7.300 euros.

En el seu segon any com a presidenta de l'Associació Local de Lluita Contra el Càncer, Encarna Carceller s'havia proposat dos grans objectius: crear una junta directiva que organitzara els actes i implicar als distints col·lectius de la població en el dia de la col·lecta. Ambdós objectius s'han complit, d'ací l'augment de recaptació que també ha suposat un augment dels actes organitzats.

''Vam començar divendres amb un concert en el qual van participar dos bandes de música, la de Puçol i la de Segorbe'', recorda la presidenta. ''No sols ens van regalar les actuacions, sinó que inclús cada un dels participants va aportar els dos euros de l'entrada que li corresponia per a assistir un acompanyant al concert. Un detall que no  podem deixar d'agrair''.


Com tampoc es pot oblidar la important labor que han desenvolupat els quatre col·legis públics de la població (La Milotxa, Bisbe Hervás, Jaume I i Lluís Vives), el centre concertat (Verge al Peu de la Creu) i l'Institut d'Ensenyança Secundària. Tots ells van aportar alumnes que van recórrer durant el matí del dissabte els carrers de la població, amb la imprescindible vidriola, animant els veïns a col·laborar. En total, més de setanta alumnes de Primària i Secundària, la qual cosa suposa el doble que l'any anterior.

Finalment, els nou membres de l'acabada de crear junta directiva de l'associació no sols van aportar la seua opinió i el seu treball a l'hora d'organitzar les set taules distribuïdes per la població, sinó que es van animar a posar en marxa una iniciativa habitual en altres associacions, però que mai abans s'havia organitzat en la lluita contra el càncer en la localitat: la venda de loteria.

Un concert de música, la participació directa de les Ames de Casa Tyrius i el Col·lectiu de Dones de Puçol, setanta alumnes pels carrers i la loteria han donat com resultat eixos 7.300 euros de recaptació que col·loquen el llistó molt alt per a futures edicions.

Però no és una cosa que espante a Encarna i la seua junta directiva. Ja estan treballant en una nova idea per a aconseguir superar esta recaptació l'any que ve, encara que, com sempre, la presidenta es mostra prudent a l'hora de desvelar els seus plans: ''estem estudiant un projecte sorpresa, però no podem confirmar-ho encara; potser serà un sopar, potser un homenatge, potser un acte cultural''.

31 Maig 2007
FaceBook  Twitter  

Altres