Del 21 al 31 de maig està obert el termini de matrícula en els col·legis públics

Del 21 al 31 de maig està obert el termini de matrícula en els col·legis públics

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Milotxa i Bisbe Hervás són els dos únics col·legis públics on es poden matricular els alumnes de Puçol de nova incorporació, és a dir, que cursaran Educació Infantil a partir del pròxim mes de setembre. A més, també hi ha l'opció del centre concertat Mare de Déu al Peu de la Creu. El termini per a matricular-los és del 21 al 31 de maig i les llistes definitives es publicaran el 25 de juny.

Joan Bellver, assessor de didàctica de la llengua del Servei d'Ensenyament en Valencià de la Conselleria de Cultura va ser l'encarregat d'informar els pares de xiquets de tres anys de quines són les opcions per a matricular els seus fills en els centres públics de Puçol per al curs 2007-2008. L'acte es va celebrar en l'Espai Social La Barraca amb l'assistència de 75 pares i la presència dels directors dels dos centres públics on es pot cursar Educació Infantil: La Milotxa i Bisbe Hervás.


La informació es va centrar fonamentalment en les distintes opcions de programes d'educació bilingüe existents en la nostra comunitat ja que, segons l'assessor, ''els pares tenen molt clar què és ensenyança en castellà o en valencià, però poc més. Llevat que tinguen fills majors, manquen d'informació sobre la influència de la seua elecció inicial en els posteriors estudis que realitzaran els seus fills''.

La presència de Pedro Gómez (director de La Milotxa) i Vicenta Esteve (directora de Bisbe Hervás), va permetre als assistents conéixer de primera mà quina documentació és necessària per a matricular estos nous alumnes i quins són els terminis.

En concret, a Puçol la matrícula està oberta del 21 al 31 de maig; les llistes provisionals es publicaran el 15 de juny; les llistes definitives el 25 del mateix mes; i el termini per a formalitzar definitivament la matrícula es tanca el 5 de juliol.

La documentació a presentar en el centre és la següent: sol·licitud d'admissió; fotocòpia del llibre de família; acreditació de tindre germans en el centre (si es donara el cas); acreditació de tindre pares treballant en el centre; acreditar el domicili familiar (per al que és prou un rebut recent); acreditació de la renda de la unitat familiar; acreditació de ser família nombrosa de categoria general o especial; i en els casos en què fóra necessari, també serà necessària una acreditació de la discapacitat del futur alumne o d'altres circumstàncies específiques.

Tots estos criteris seran baremats d'acord amb les puntuacions establides per l'Orde del 27 d'abril del 2007 de la Generalitat Valenciana, el que determinarà l'admissió dels alumnes en els distints centres.

 

21 Maig 2007
FaceBook  Twitter  

Altres