Juan Roig apadrina la sèptima promoció de Caxton College

Juan Roig apadrina la sèptima promoció de Caxton College

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El divendres 8 de juny es va celebrar l'acte de comiat de la sèptima promoció que ha finalitzat els seus estudis al Caxton College, en un any molt especial ja que el col·legi celebra el seu 20 aniversari. La promoció va comptar amb un padrí d'excepció, Juan Roig, president de Mercadona. Va ser un dels actes més esperats de l'any i va reunir en les instal·lacions del col·legi a més de 500 persones entre pares, familiars, professors, amics i personalitats de la vida política i social, inclosos els representants de l'Ajuntament de Puçol. A continuació va tindre lloc un sopar en l'Hotel Monte Picayo.

El padrí d'esta sèptima promoció és Juan Roig, qui va pronunciar un emotiu discurs ple de paraules d'afecte i d'ànim per als seus cinquanta fillols, així com de magnífics consells per a la seua vida futura.


A l'acte va acudir Juan Manuel Busto, alcalde en funcions de Puçol, qui, en representació del consistori, també va dedicar unes paraules a la promoció.

D'altra banda, també van assistir a esta graduació representants de distints mitjans de comunicació, ONG i consolats.

Esta promoció la formen cinquanta xics i xiques, tots amb grans aspiracions per al seu ja pròxim futur universitari. Entre els graduats hi ha alumnes de diversos països, com Bielorússia, Moldàvia, Regne Unit, Índia o Rússia. La presència d'estos jóvens reflectix la forta vocació que té el col·legi per acostar diferents llengües i cultures a fi que s'enriquisca la formació dels seus alumnes. Este mitjà centenar de graduats ha superat amb èxit els seus estudis i ha demostrat la seua gran tenacitat i capacitat de sacrifici.

Així mateix, i en representació de tots els pares i mares d'alumnes, Antonio Montánchez, va agrair la gran dedicació del col·legi per educar els seus fills no sols en l'àmbit acadèmic sinó també en el personal.

Els delegats del curs Beatriz Sanchís, Julio Muñoz, Tania Monteiro, José Mª Bou, Elena Mormeneo i Pepe Navarro, van parlar en nom de tota la promoció i a més de recordar distintes anècdotes destacades del seu pas pel col·legi, van voler també agrair a tots i cada un dels membres del centre i als seus pares el seu esforç en la seua labor educativa.

Un any més l'acte va aconseguir el seu objectiu: ser un bonic i emotiu record per a aquells alumnes que tanquen la seua etapa escolar.

Informa: Laura Álvarez

 

13 Juny 2007
FaceBook  Twitter  

Altres