T'agradaria aprendre a punxar discos? Al juliol, DJ Mirett t'ensenya com fer-ho

T'agradaria aprendre a punxar discos? Al juliol, DJ Mirett t'ensenya com fer-ho

Els dies 3, 10, 17 i 24 de juliol, DJ Mirett impartix la quarta edició d'un curs de DJ de gran acceptació en els tres anys anteriors. L'Espai Social La Barraca és l'espai triat per a esta nova edició que compta amb el suport de nombroses discogràfiques, discoteques i DJ de la Comunitat Valenciana.Per un preu simbòlic de deu euros, poden apuntar-se al curs els jóvens majors de quinze anys, tinguen o no experiència prèvia en el maneig dels plats, els ordinadors i tot el material propi d'una cabina per a ''punxar''.

''M'agrada iniciar els cursos amb una introducció històrica, donar un repàs a les principals tècniques i moviments i, finalment, centrar-me en la labor tècnica de punxar discos, tant de forma analògica com digital'' -explica DJ Mirett-. ''Per això crec que estan tenint tanta acceptació, perquè combinen una base teòrica amb abundants pràctiques''.

El curs, que està organitzat per l'Ajuntament de Puçol, compta amb el suport de les empreses discogràfiques, les discoteques i els DJ més importants del moment, els que cada any se sumen a esta nova iniciativa destinada a explicar des de dins un món molt mitificat, però poc conegut.

Els interessats poden inscriure's fins al 30 de juny en el Departament de Joventut de l'ajuntament. Les places són limitades.

 

27 Juny 2007
FaceBook  Twitter  

Altres