El grup ecologista La Costera organitza un cap de setmana de barranquisme aquàtic

El grup ecologista La Costera organitza un cap de setmana de barranquisme aquàtic

L'últim cap de setmana de juliol és la data elegida pel Grup Ecologista de Puçol La Costera per realitzar, per segon any consecutiu, la seua excursió d'esports d'aventura. L'any passat, els ecologistes van practicar barranquisme aquàtic i piragüisme a les Hoces del Cabriel. Enguany, disfrutaran del barranquisme aquàtic els dos dies.Per fugir de la calor i gaudir de la natura, el Grup Ecologista de Puçol La Costera ha organitzat un cap de setmana de barranquisme aquàtic els dies 28 i 29 de juliol al Parc Natural de les Hoces del Cabriel. L'excursió consta de dues activitats de barranquisme aquàtic al barranc de les Xorreres, una el dissabte per la vesprada i altra el diumenge pel matí. El preu del viatge és de 115 euros i inclou, a més de les dues activitats del barranquisme, càmping a la Venta del Moro, el dinar i sopar del dissabte així com el desdejuni i el dinar del diumenge.

L'any passat els ecologistes del nostre poble van realitzar una activitat de barranquisme aquàtic i altra de piragüisme. Enguany, el GEP La Costera aposta pel barranquisme per als dos dies, ja que, segons explica el seu president, Lucas Marín, ''este esport d'aventura és perfecte per refrescar-se i desestressar-se''.

Les dues activitats de barranquisme aquàtic comptaran amb monitors professionals de l'empresa Kalahari, l'empresa d'esports d'aventura amb més experiència de la zona.

Qualsevol que vulga refrescar-se i gaudir de la natura amb esta excursió organitzada pels ecologistes de Puçol només té que trucar al 696 099 855 (Jorge) i fer la seua reserva abans del 14 de juliol. En total hi ha 20 places.

Informa: Miguel Crespo

 

17 Juliol 2007
FaceBook  Twitter  

Altres