La piscina duplica el nombre d'alumnes en els cursos d'estiu

La piscina duplica el nombre d'alumnes en els cursos d'estiu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Durant tot el mes de juliol s'estan celebrant en la Piscina Municipal els cursos intensius d'estiu de natació, amb classes per a xiquets i adults. La proposta esportiva es completa en el Poliesportiu Municipal amb els cursos intensius de tenis.


L'oferta de tres cursos de natació per a adults ha donat els seus fruits i, durant el mes de juliol, un total de 55 alumnes majors participen en els cursos d'estiu organitzats per la Regidoria d'Esports.

Catorze en el torn matinal (a les 9'00 hores), vint-i-set en el de la vesprada (a les 20'00) i altres catorze en el de la nit (a les 20'45), als que cal afegir els dèsset xiquets inscrits en el curs matinal per als més menuts (a les 10'00 hores).

''Estem parlant d'un total de setanta-dos alumnes entre xics i grans durant el mes de juliol'', resumix Fernando García Cabot, el gestor tècnic esportiu municipal. ''Pel que podem afirmar que hem superat el clot de l'any passat, ja que pràcticament hem duplicat el nombre de cursetistes''.

Per la seua banda, després de la celebració de les Dotze Hores de Tenis, que va posar passador final a la temporada regular, el Club de Tenis està impartint durant tot el mes de juliol uns cursos intensius d'iniciació, els dimarts i dijous a la vesprada, de 18 a 21 hores.

 

02 Agost 2007
FaceBook  Twitter  

Altres