Quinta Setmana taurina (3): 1 de juliol i balanç final

Quinta Setmana taurina (3): 1 de juliol i balanç final

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salvador Almenara Marsaga finalitza l'exhaustiu repàs a tots els actes de la quinta edició de la Setmana taurina de Puçol, celebrada del 24 de juny a l'1 de juliol. En esta tercera i última part arreplega els actes celebrats l'1 de juliol i realitza un balanç final de l'esdeveniment.

Domingo 1 de juliol

Amb una bona afluència de públic, possiblement la millor de les vesprades taurines, es va celebrar l'últim dels espectacles programats durant les vesprades d'esta setmana taurina.

Dels distints apartats que configuraven el programa per a esta vesprada del diumenge, va faltar l'actuació del becerrista local Manuel Sarrión, així com la participació de l'espectacle denominat Arte Madrileño, per la qual cosa, davall la impagable labor del speaker d'excepció Juan José Majete, el cartell va quedar de la següent manera.

Va obrir la jornada Art Valencià, que compta entre els seus integrants amb tres artistes de la població (a més de Majete, que no es troba al cent per cent de facultats físiques, pel contratemps que va tindre actuant precisament en este espectacle): Rafael Lluno, Javi López i Fran Mesas.

Dos vaquetes amb les defenses protegides van ser les que es van soltar per a l'actuació dels Roscaderos d'Aragó, que també van comptar entre les seues files amb dos corredors locals: Mario Xato i Pancha.

Va completar la vesprada la solta de dos bous per als aficionats assistents, així com l'actuació tan esperada del famós bou Capitán i el no menys famós José Luis Pejenaute.


Totes les caps participants en este acte eren del ramader Santos Sabateria, de Valtierra (Navarra).

A la nit es va embolar al famós bou Escorpión 2, de Germán Vidal, que tant va agradar l'any passat en les festes del Barri, encara que en esta ocasió no va aconseguir el mateix nivell, possiblement per l'accidentada i llarga cortada de la corda i, sobretot, per la falta de baralla per part dels aficionats.

Completava esta última nit taurina de la setmana el ramader local El Saliner, amb sis vaques i, com a fi de festa, la solta de diversos jònecs que van fer les delícies de grans i xicotets d'ambdós sexes.

Ramaderies premiades

Si en un article anterior havíem anomenat els triomfadors en l'apartat humà, pel que fa a les ramaderies esta va ser la decisió del jurat: 1a) Jaime Doménech; 2a) Juan Faet; i 3a) Hermanos Benavent,  pel que

05 Agost 2007
FaceBook  Twitter  

Altres