Puçol acull el 12 d'abril la primera Olimpíada Esportiva comarcal

Puçol acull el 12 d'abril la primera Olimpíada Esportiva comarcal

El dimecres 12 d'abril se celebrarà a Puçol la primera Olimpíada Esportiva per a instituts de l'Horta Nord, amb la participació dels centres educatius de Meliana, Massamagrell, Rafelbunyol i Puçol.

La idea d'organitzar una olimpíada sorgix dels responsables de l'Institut d'Ensenyança Secundària de Puçol a partir de l'èxit que va tindre la passada primavera la celebració d'una prova d'atletisme entre instituts de la comarca per distints carrers i carreteres del terme municipal de la població.

A partir d'esta primera experiència, i comptant amb el suport de l'Ajuntament de Puçol i la Mancomunitat de l'Horta Nord, enguany s'ha organitzat un ampli calendari de competicions, des de les 9'30 del matí fins a les 14'30 hores, tant en el Poliesportiu Municipal com en el Palau d'Esports de Puçol, on es realitzarà al migdia l'entrega de premis.


Atletisme, tenis, frontenis, futbol 7, futbol sala, galotxa, mini basquetbol, basquetbol, handbol i voleibol són les modalitats en què competiran tant els alumnes d'ESO com els de Batxillerat.

10 abril 2006
FaceBook  Twitter  

Altres