El dissabte 1 d'abril es van entregar els premis comarcals Sambori 2006 a Foios

El dissabte 1 d'abril es van entregar els premis comarcals Sambori 2006 a Foios

Un any més s'han convocat els premis Sambori per a promoure i difondre l'ús literari del valencià en l'àmbit escolar i per a incentivar la creativitat artística i imaginativa entre les xiques i els xics valencians. En total, enguany han participat 5.685 alumnes i 289 professors de la comarca l'Horta Nord.

El passat 15 de març en el Col·legi Públic el Barranquet de Godella es va reunir el jurat de la Comarca de l'Horta Nord, compost per dotze membres representatius del món de l'ensenyança i editorial, per a seleccionar les obres guanyadores. I el dissabte 1 d'abril, a les 18 hores, en la Casa de Cultura de Foios, es van entregar els premis comarcals, coincidint amb la Trobada d'Escoles en Valencià en esta mateixa població.

Quatre van ser els nominats de Puçol: Isabel Morte en Segon de Primària, Santiago Salvador en Tercer de Primària, Neus Sanmartín en Primer Cicle d'ESO, Irene Galiana en Segon Cicle d'ESO i Sara Calero en Batxillerat. El que manifesta la gran participació i qualitat dels nostres jóvens en este sector.


Per al regidor d'Educació, Salvador Claramunt: ''Puçol ha sigut una de les poblacions més col·laboradores i participatives de l'esdeveniment la qual cosa denota un creixent interés en el procés de recuperació lingüística en la nostra població''.

16 abril 2006
FaceBook  Twitter  

Altres