El col·legi Mare de Déu al Peu de la Creu invita la població al 'Dia de portes obertes'

El col·legi Mare de Déu al Peu de la Creu invita la població al 'Dia de portes obertes'

Dins de l'àmplia programació d'actes amb motiu del 25 aniversari del centre Mare de Déu al Peu de la Creu, el divendres 12 de maig se celebrarà el Dia de portes obertes per a tota la població. La jornada es realitzarà a partir de les 5'30 de la vesprada, i continuarà a la nit amb un sopar popular d'antics alumnes i professors, seguida d'una vetlada Remember.

Des que va començar el curs actual, els actes d'homenatge cap a pares, professors i alumnes s'han anat succeint de forma pausada però continuada. Ara, quan s'acosta ja el final de curs, la direcció del centre educatiu ha triat el 12 de maig com la data ideal per a una trobada i intercanvi entre tots els que han fet possible estos vint-i-cinc anys d'ensenyança.

Perquè la festa siga completa, des de la direcció del centre inviten a tots els que han cursat algun curs en les seues instal·lacions que col·laboren de forma activa, aportant fotos, vídeos o qualsevol altre record de la seua estada en el Mare de Déu al Peu de la Creu.

''Volem que el dia de portes obertes permeta a tota la població fer un recorregut pel costat humà de la història'' -explica Ana Saldaña, professora del centre-, ''per això demanem a tots els alumnes que ens facen arribar els materials que disposen abans del 26 d'abril i, d'altra banda, que s'inscriguen al sopar popular i a la vetlada Remember abans del 5 de maig. És un acte obert a tots i volem que aquells que vullguen participar puguen aportar el seu granet d'arena''.

Tots els alumnes i professors interessats, tant de l'escola de Formació Professional, com del col·legi Santa Marta o de l'actual centre concertat Mare de Déu al Peu de la Creu, poden aportar els seus materials per a l'exposició i inscriure's directament en el centre o telefonant al 961 420 200.

18 abril 2006
FaceBook  Twitter  

Altres