Dèsset treballadors de la brigada d'obres ja són funcionaris

Dèsset treballadors de la brigada d'obres ja són funcionaris

Dèsset components de la brigada d'obres i serveis de l'Ajuntament de Puçol van jurar o prometre el càrrec com a nous funcionaris dijous passat 30 de març. Amb este nomenament es culmina un procés que en alguns casos ha costat molts anys, però que suposa un escaló més en la política de personal de l'actual govern municipal, en la qual atendre les reclamacions històriques dels treballadors és un dels principals objectius.

''Hem revisat salaris, hem modificat complements, hem readequat alguns llocs de treball a la realitat laboral i continuem el procés de funcionarització amb la recuperació de les ofertes públiques d'ocupació de l'any 1999''. Amb estes paraules, Ximo Galcerá, regidor de Personal, donava la benvinguda als dèsset membres de la brigada municipal d'obres i serveis que prenien possessió del seu càrrec com a funcionaris en un senzill però emotiu acte, celebrat durant el matí del 30 de març en el saló de plens de l'Ajuntament.

Després de destacar l'esforç que s'està realitzant en el Departament de Personal per a traure les bases de selecció de personal i realitzar les proves necessàries, el regidor va felicitar els nous funcionaris, molts dels quals feia anys que esperaven que ''es fera realitat el somni de pertànyer de ple dret a la plantilla de funcionaris del nostre Ajuntament''.

Com a colofó al seu discurs, Galcerá els va recordar que la corporació ja ha complit el compromís que va adquirir el govern municipal per a esta legislatura, però que ara són els treballadors els que han d'afrontar esta nova etapa amb entusiasme i responsabilitat: ''amb l'entusiasme d'aquells que s'enfronten a una situació nova, i amb la responsabilitat de complir amb les vostres obligacions diàries en eixa labor tan necessària i imprescindible com és el manteniment general del nostre municipi en les condicions de qualitat i benestar que els nostres veïns i veïnes mereixen''.


Juan Miguel Bayarri, José Manuel Fas, Rafael Moya, Vicente Almenara, Enrique Catalá, Domingo Díaz, Rafael Miguel Polo, Pedro Liern, Manuel Ribera, José Segura, Miguel Ángel Gascó, José Vicente Chaparro, José Francisco Tarazona, Juan José Lorente, Rafael Prats, Antonio Motos i Ramón Aguilar van jurar o van prometre el seu càrrec en presència de l'alcalde, el regidor de personal, el secretari de l'Ajuntament, distints regidors de la corporació i alguns companys o parents que s'havien acostat per a estar presents en un acte senzill, però de gran importància per al seu futur laboral.

Així ho va recordar en les seues paraules de clausura l'alcalde, Juan Manuel Busto, qui va assenyalar que és un honor per a l'actual corporació comptar amb els seus servicis, ''però també vosaltres teniu el gran honor de servir la població, per això vos demane que sapieu estar a l'altura d'eixe compromís, encara que estic convençut que tots posareu el llistó encara més alt. Gràcies pel vostre esforç i benvinguts a la vostra casa''.

12 abril 2006
FaceBook  Twitter  

Altres