Els senderistes de Puçol coronen la cima del Montgó

Els senderistes de Puçol coronen la cima del Montgó

La ruta mampresa pel Grup de Senderisme Puçol, ens va conduir fins a l'emblemàtic Montgó, sens dubte el massís més visitat, a causa de la seua posició geogràfica, ja que és una referència des de qualsevol punt de la Marina Alta i de les comarques veïnes.

Trenta-tres persones, puntuals a la nostra cita programada, el diumenge dia 9 d'abril, a les huit del matí, vam iniciar la ruta a bord d'un microbús, ja que a causa del nombre de persones inscrites, l'organització va considerar la necessitat contractar una empresa per a realitzar el desplaçament, evitant en la mesura que siga possible utilitzar els vehicles particulars, el que podria generar contratemps.

Sobre les deu i mitja del matí, el grup es trobava en la falda del massís, disposat a coronar la cima del Montgó, ruta qualificada de dificultat mitjana-alta.

Després de dos hores de marxa i de tres quilòmetres d'ascens continu, el grup de senderisme corone el Montgó, de 753 metres d'altitud. Una vegada realitzada una parada tècnica d'avituallament, sobre les tres de la vesprada, vam reprendre el camí de tornada al punt d'inici de l'eixida.

Volem destacar des d'estes línies que la totalitat del grup va realitzar un esforç per a superar esta nova aventura que ens va deparar la ruta del Montgó, que ens va permetre acostar-nos de forma respectuosa als secrets que guarda el parc natural que rodeja esta mítica cima.

Un article de Joan Barres

24 abril 2006
FaceBook  Twitter  

Altres