Un grup de setze educadors indis visita el Caxton College

Un grup de setze educadors indis visita el Caxton College

Esta visita forma part d'un programa de promoció internacional organitzat per Eduespaña i subvencionat per l'ICEX (Institut Espanyol de Comerç Exterior), i que té com a fi que els estudiants indis coneguen de primera mà les oportunitats educatives que oferix el centre així com el panorama universitari de la ciutat de València.

El programa de la visita, realitzada a finals d'abril, incloïa una recorregut per les instal·lacions de Caxton College, una explicació del seu sistema educatiu i una xarrada a càrrec de membres de distintes universitats: Sr. Francisco Lara, vicerector de Relacions Internacionals de la Universitat Catòlica; Sr. Juan Miguel Martínez, vicerector d'Intercanvi de la Universitat Politècnica; Sr. Vicente Andreu, vicerector de la Universitat de València i la Sra. Pilar Ros, coordinadora de Relacions Internacionals d'ESIC.

Tots han pogut explicar a estos agents l'oferta educativa universitària a València. La direcció del col·legi ha qualificat com molt positiva esta experiència i espera així potenciar encara més la seua internacionalització.

07 Maig 2006
FaceBook  Twitter  

Altres