El Partit Popular inaugura una nova seu a Puçol

El Partit Popular inaugura una nova seu a Puçol

El dimecres 31 de maig va ser inaugurada la nova seu del Partit Popular a Puçol, situada en la Plaça del País Valencià. L'acte va comptar amb la presència de veïns, militants, simpatitzants, polítics de la comarca i distintes personalitats del partit a nivell autonòmic.

Després d'agrair la presència dels seus socis de govern a nivell de l'Ajuntament de Puçol, Mariano Sanchis, president del Partit Popular a nivell local, va ser l'encarregat de donar la benvinguda als assistents a l'acte, destaca que esta nova seu, situada en una plaça cèntrica ''estarà oberta a tots els veïns perquè vinguen a expressar-nos les seues inquietuds, suggeriments, peticions o propostes de treball''.

L'acte va comptar a més amb la presència de Vicente Betoret, secretari general de la Província, Manuel Álvaro, president dels populars a l'Horta Nord, i el secretari provincial d'Organització, Juanjo Medina, qui va destacar el gran treball que està realitzant el Partit Popular a nivell local en la seua actual etapa com a membre de l'equip de govern.

La seu estarà oberta tots els dimecres a partir de les huit de la vesprada, i en ella s'atendran tot tipus de suggeriments, tant de militants i simpatitzants, com de veïns de la població.

04 Juny 2006
FaceBook  Twitter  

Altres